Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Tanger Airport

Voor een veelzijdige rondreis

Tanger wordt door de ligging aan de Straat van Gibraltar gezien als de poort tussen Europa en Afrika. Door een auto te huren op Tanger Airport bezoek je eenvoudig de stad en neem je een kijkje op andere mooie plekken in het noorden van Marokko. Dit deel van het land is authentieker dan de toeristische koningssteden en badplaatsen die zuidelijker liggen. Met de huurauto maak je een afwisselende reis vol natuur en cultuur. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Tanger Airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Tanger Airport

Tanger Airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op ontdekkingstocht in Noord-Marokko

Een auto huren op Tanger airport is een snelle manier om in de stad te komen. Hier start een bijzondere rondreis waarin je je laat onderdompelen in de Marokkaanse cultuur. Een voorproefje krijg je in de medina van Tanger waar de zintuigen worden geprikkeld in de geurige soeks. Een andere belangrijke attractie is de 17de-eeuwse Kasbah, of citadel.

Met de huurauto laat je het levendige Tanger eenvoudig achter je voor een ontdekkingstocht langs andere mooie bestemmingen, zoals Cap Spartel en de grotten van Hercules. Dieper het binnenland in rijd je met de huurauto door het ongerepte Rifgebied, bestaande uit grillige bergtoppen en uitgestrekte landbouwvlaktes.

Aan de noordoostkust van Marokko bezoek je Tétouan, dat een zeer karakteristieke en traditionele medina heeft die door Unesco is aangemerkt als werelderfgoed. Er is veel laagbouw in de vorm van oude witte huizen en de bewoners oefenen nog vaak oude ambachten uit. Ook lopen er volop dieren in de medina.

Op bijna drie uur rijden ten zuiden van Tanger ligt koningsstad Rabat. Twee andere koningssteden, Meknès en Fez, zijn ongeveer vier uur rijden. Je kunt er ook voor kiezen om met de huurauto de oversteek te maken naar Gibraltar. Dat duurt inclusief veerboot zo’n drie uur vanuit Tanger.