Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Agadir

Voor een culturele strandvakantie in Marokko

De havenstad Agadir aan de westkust van Marokko is als grootste badplaats van het land een populaire bestemming voor een strandvakantie. Door een auto te huren in Agadir combineer je zon, zee, strand en een smakelijke keuken met mooie culturele uitstapjes en ontdekkingstochten door de Marokkaanse natuur. In Agadir bezoek je een van de grootste soeks van Marokko en met de huurauto reis je af naar Paradise Valley om heerlijk te zwemmen. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Agadir voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Agadir

Agadir

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Agadir

Een auto huren in Agadir doe je op  de luchthaven, want dat is een snelle manier om in de stad te komen. Parkeren doe je bij bewaakte parkeerfaciliteiten. Het centrum heeft een bruisend uitgaansgebied en volop gezellige restaurants waar je smult van couscous en tajinegerechten. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Agadir is de Kasbah. Van deze versterkte vesting staan alleen nog een aantal buitenmuren en de toegangspoort overeind na een aardbeving. Boven op de muren wacht een fraai uitzicht over de stad.

In het Amazigh Museum leer je alles over de rijke historie van Agadir en de oudste bevolking van Marokko, de berbers. Medina Polizzi is de nieuwe ommuurde stad, waar je kleurrijke winkels en werkplaatsen van ambachtslieden ontdekt. In Agadir bezoek je ook Souk El Had, een van de grootste soeks van Marokko. Deze overdekte markt heeft ruim tweeduizend verschillende kramen, met onder meer groente en fruit, leerproducten, specerijen en souvenirs.

Met het gemak van een huurauto hoef je niet in Agadir te blijven. Paradise Valley is een groen gebied vol watervallen en natuurlijke zwembaden op een uur ten noorden van de stad. Ook een woestijntocht met een 4x4 huurauto door de pre-Sahara behoort tot de mogelijkheden.