Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Tanger

Voor een authentieke rondreis in Noord-Marokko

De Noord-Marokkaanse stad Tanger wordt vanwege zijn ligging aan de Straat van Gibraltar gezien als de poort tussen Europa en Afrika. Een auto huren in Tanger is de start van een rondreis door het authentieke Noord-Marokko. In Tanger zelf ontdek je de levendige medina en beklim je de citadel. Vanuit de stad maak je met de huurauto een mooie rondreis tussen de Atlantische kust en Middellandse Zeekust met daartussen het Rifgebergte. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren in Tanger zonder creditcard is niet mogelijk.

Korting op autohuur Tanger voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Tanger

Tanger

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Tanger

Een auto huren in Tanger doe je bij aankomst op het vliegveld net buiten de stad. Zo ben je in twintig minuten in het historisch hart. De medina van Tanger is een doolhof van smalle straten vol oosterse winkels, geurige soeks en kleurrijke markten. Een ander hoogtepunt in Tanger is de 17de-eeuwse Kasbah, of citadel. Vanaf dit oude fort kijk je uit over zee. Verder heeft Tanger een fraai museum met Marokkaanse kunst en heeft de stad met de Amerikaanse legatie het enige National Historic Landmark van de Verenigde Staten dat zich daarbuiten bevindt.

Met de vrijheid van een huurauto verlaat je Tanger, op zoek naar andere mooie bestemmingen in Noord-Marokko. Cap Spartel ligt op twintig minuten rijden van de stad. Dit is het punt waar de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee samenkomen. Onderweg naar de kaap passeer je de grotten van Hercules. Hier zou de mythische god Hercules hebben uitgerust na zijn beproevingen. De grotten hebben twee openingen, waarbij de zeekant lijkt op de kaart van Afrika.

Vanuit Tanger bereik je met de huurauto in twee uur het prachtige dorp Chefchaouen in het Rifgebergte. Deze stad staat bekend om de indigoblauw geschilderde huizen.