Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Nador

Voor een rondreis tussen bergen en zee

Een auto huren in het Marokkaanse Nador tussen het Rifgebergte en de Middellandse Zee is het begin van een afwisselende rondreis, waarin natuur en cultuur centraal staan. Nador heeft een prachtige ligging aan de laguna Mar Chica. Dit beschermde natuurgebied is volop in ontwikkeling. Met een huurauto neem je ook een kijkje in de omgeving van Nador. Langs de Middellandse Zeekust zijn tal van mooie stranden, prachtige natuurgebieden en levendige steden. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Nador voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Nador

Nador

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Nador

Een auto huren in Nador doe je bij aankomst op de luchthaven. De luchthaven ligt op ruim een half uur ten zuiden van Nador, dus een huurauto is noodzakelijk om in de stad te komen. Nador heeft een gezellige soek waar je de authentieke Marokkaanse sfeer opsnuift tussen de talloze kraampjes vol koopwaren. La Corniche is de belangrijkste ontmoetingsplaats van de stad. Dit stadspark aan de boulevard is een fijne plek om te genieten van het uitzicht over de lagune en het Rifgebergte.

In de omgeving van de stad zijn enkele mooie stranden. Om deze te bezoeken, heb je wel een huurauto nodig. Een van de populairste en meest paradijselijke stranden is Charrana Beach, met hagelwit zand en helderblauw water. Dit strand ligt op een uur rijden ten noorden van Nador. Een alternatief voor rustzoekers is het minder drukke Plage du Cap de l’Eau, op een uur rijden ten oosten van Nador. Natuurliefhebbers trekken met de huurauto het Rifgebergte in. Monte Gurugu ligt op een uur rijden van Nador. Bij helder weer heb je vanaf de hoogste top, Ras Tileta Madari, zicht op buurland Algerije.

Op een half uur ten noorden van Nador bezoek je met de huurauto de Spaanse enclave Melilla, gelegen op een rotsachtig schiereiland in de Middellandse Zee.