Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Een auto huren op Pisa Airport

Pisa is niet alleen bekend door zijn scheve toren, want de stad heeft ook een prachtige ligging in de Italiaanse streek Toscane. Een auto huren op Pisa Airport is een goede manier om meer uit je vakantie te halen, waarbij je de hele streek rondom Pisa verkent. Reis af naar andere steden in de buurt of laat je verrassen door de glooiende heuvels van Toscane. Bij de ANWB kun je een auto huren op het vliegveld van Pisa voor een scherpe prijs.

Korting op autohuur Pisa Airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Pisa Airport

Pisa Airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Een roadtrip door het hart van Toscane

Pisa is wereldberoemd dankzij zijn scheve toren, die in de 12de eeuw werd gebouwd als pronkstuk voor de stad. Het langzaam verzakken van de toren was een fout, maar heeft zijn vruchten afgeworpen; ieder jaar reizen talloze toeristen af naar Pisa om de toren te bewonderen. Maar vergeet de omgeving van de stad niet. Als je besluit een auto te huren op Pisa Airport kun je gemakkelijk een paar dagen de stad uit.

Een auto huren op het vliegveld van Pisa is een uitstekende manier om de natuur rondom Pisa te verkennen, zoals nationaal park Cinque Terre. Hier biedt het kustpad langs de Ligurische kust vergezichten over de Tyrreense Zee. Het strand van Monterosso biedt verkoeling na een dag onder de Toscaanse zon.

Een auto huren na je landing op Pisa Airport is ook een goede manier om een rondreis langs verschillende steden te maken. In Florence torent de rode koepel van de Cattedrale di Santa Maria del Fiore boven de stad uit en is de middeleeuwse brug Ponte Vecchio al eeuwenlang de plek waar kooplui hun handelswaar uitstallen. Ook de stad Siena is gemakkelijk te bereiken met je huurauto. Klim naar de top van klokkentoren Torre del Mangia of wandel ’s avonds langs de 16de-eeuwse muren van het Medici Fort.