Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Napels Luchthaven

Voor een avontuur in Campanië

Door een auto te huren op Napels Luchthaven neem je eenvoudig een kijkje in de derde stad van Italië, Napels, om vervolgens een prachtige rondreis in Campanië te maken. Van het historische Pompeï en de Vesuvius-vulkaan tot prachtige dorpen aan de Amalfikust en schitterende eilanden in de Golf van Napels. Onderweg met de huurauto geniet je van zon, zee, prachtige vergezichten en een heerlijke keuken. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Napels Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Napels Luchthaven

Napels Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in Napels en langs de Amalfikust

Een auto huren op Napels Luchthaven is het begin van een rondreis vol culturele hoogtepunten en natuurschatten. De luchthaven ligt niet ver van het centrum, dus je bent snel in de stad. Het Centro Storico, bekroond als werelderfgoed, bestaat uit monumentale gebouwen, barokke stadspaleizen en prachtige kerken. Kunstliefhebbers hebben in Napels de keus uit een fraaie selectie musea, zoals het archeologisch museum waar je klassieke kunstschatten bewondert uit Pompeï. In een van de vele restaurants doe je je tegoed aan een klassieke Napolitaanse pizza.

Door een auto te huren in Napels op de luchthaven kun je goed buiten de stad reizen. De enige actieve vulkaan op het Europese vasteland, Vesuvius, ligt op een half uur rijden. Ook een van de beroemdste archeologische vindplaatsen ter wereld, Pompeï, is goed bereikbaar. Ook de schilderachtige Amalfikust is bij uitstek geschikt voor een autorondreis. Onderweg stop je in kleurrijke dorpen die tegen de rotsen zijn gebouwd. Positano, Ravello en Amalfi behoren tot de mooiste. Scala is een van de oudste dorpen van de Amalfikust en minder toeristisch.

Met de huurauto kun je vanaf het Italiaanse vasteland eilandhoppen. Capri is de jetsetbestemming van Campanië en vanuit Napels in twee uur bereikbaar. Procida is een meer onontdekt visserseiland vol vrolijk gekleurde huizen, op een uur van Napels.