Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Bérgamo Luchthaven

Voor een rondreis in Lombardije

Bérgamo is een van de oudste steden in Lombardije met verschillende culturen. Je maakt op comfortabele manier kennis met deze stad door een auto te huren op Bérgamo Luchthaven. In Bérgamo maak je kennis met de hoogtepunten in het oude stadscentrum, waar je elementen ontdekt van de Etruskische, Romeinse en Keltische cultuur. Met de huurauto verlaat je vervolgens de stad om bijvoorbeeld Milaan te bezoeken of het meer onontdekte Bréscia. Natuurliefhebbers genieten van de schilderachtige landschappen in het Italiaanse merengebied. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bérgamo voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Bérgamo Luchthaven

Bérgamo Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad naar cultuur en natuurschoon in Bérgamo

Een auto huren op Bérgamo airport is een snelle manier om in de stad te komen. In Bérgamo liggen alle hoogtepunten in de Città Alta, het oude stadscentrum. Het Piazza Vecchia is het belangrijkste plein. Hier staat onder meer Palazzo della Ragione, het oudste nog bestaande stadhuis van Noord-Italië. Ook de gotische basiliek van Santa Maria Maggiore is de moeite waard. Verder heeft het centrum tal van winkels en restaurants.

In drie kwartier reis je vanuit Bérgamo met de huurauto naar Bréscia. Hier bezoek je onder meer de resten van een Romeins forum, het grootste in Lombardije. Aan het Piazza del Duomo bewonder je de Dom van Bréscia met zijn opvallende koepel. Onderweg raak je betoverd door het uitgestrekte landschap van de Povlakte. In Milaan, op een uur van Bérgamo, is de Duomo een van de belangrijkste bezienswaardigheden, een immense rooms-katholieke kathedraal in gotische stijl. Verder neem je een kijkje in het grootste en oudste operagebouw ter wereld: het Scala van Milaan.

Tegenover het culturele erfgoed in de mooiste steden van Lombardije staat het natuurschoon rond het Comomeer, Gardameer en Iseomeer, op een uur rijden van Bérgamo. Je kunt met de huurauto ook de Alpen zien in natuurpark Parco delle Orobie Bergamasche.