Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Verona Luchthaven

Voor een rondreis door Noord-Italië

Door een auto te huren op Verona Luchthaven maak je niet alleen kennis met de stad van Romeo en Julia, maar heb je ook de vrijheid om in de omgeving rond te kijken. Het schilderachtige Gardameer en de prachtige steden Milaan en Venetië zijn vanuit Verona goed bereikbaar met de huurauto. Bij de ANWB regel je die tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Verona Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Verona Luchthaven

Verona Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Verona

Een auto huren op Verona Luchthaven is het begin van een afwisselende rondreis in Noord-Italië waar je cultuurschatten bewondert in Verona en Venetië en uitgebreid kunt winkelen in Milaan. Verona was in de Romeinse tijd een belangrijke stad. Dat zie je terug in de Arena van Verona. Dit imposante amfitheater wordt nog altijd gebruikt vanwege de geweldige akoestiek. Het belangrijkste plein is het sfeervolle Piazza delle Erbe. Het huis van Julia, een van de hoofdpersonages uit Shakespeares Romeo & Julia, is als een bedevaartsoord voor verliefde stellen.

Vanuit Verona bereik je met de huurauto in ruim een uur Venetië voor een reis langs alle hoogtepunten van deze indrukwekkende stad, waaronder de San Marcobasiliek en het gelijknamige plein, het imposante Dogepaleis, de beroemde Rialtobrug en een boottocht over de Canal Grande. Milaan ligt twee uur ten westen van Verona. Deze modestad heeft ook op cultureel en culinair vlak veel te bieden. Je bezoekt onder meer de Dom van Milaan en het wereldberoemde Scalatheater. In de levendige wijk Navigli zijn veel gezellige restaurants.

Met het gemak van een huurauto zoek je in Noord-Italië ook eenvoudig de natuur op. Het grootste meer van Italië, het Gardameer, ligt op een half uur rijden van Verona. Op twee uur rijden van de stad ligt de Po-delta met een rijkdom aan vogels.