Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Florence Luchthaven

Voor een renaissancereis in Toscane

Florence is als bakermat van de renaissance een populaire bestemming voor een cultuurvakantie. Door een auto te huren op Florence airport neem je op je gemak een kijkje in deze schitterende stad, maar zoek je ook de rust op van het schilderachtige Toscaanse platteland. Een autorondreis in deze regio kent bovendien culinaire hoogtepunten: van Florentijnse steak tot voortreffelijke wijn uit de Chianti-streek. Met het gemak van een huurauto breng je bovendien eenvoudig een bezoek aan het wonderschone Siena en Pisa met zijn beroemde toren. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Florence Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Florence Luchthaven

Florence Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto van Florence naar Siena

Een auto huren op Florence Luchthaven is een snelle manier om in de stad te komen. In de Toscaanse hoofdstad zit je als kunstliefhebber gebeiteld. Van de schilderijen van Leonardo da Vinci en Caravaggio in het wereldberoemde Uffizi tot het beeld van de David van Michelangelo in Galleria dell’Accademia. Kenmerkend voor de skyline van Florence is de Santa Maria del Fiore, beter bekend als de Duomo, met zijn opvallende koepel.

Door een auto te huren in Florence op de luchthaven kun je ook die andere prachtige renaissancestad in Toscane bezoeken: Siena. Dit is een van de meest fotogenieke steden van Italië, met zijn schelpvormige Piazza del Campo dat het hart van de stad vormt.

Tijdens een rondreis door Toscane met de huurauto mag je Pisa eigenlijk ook niet overslaan. Deze kunststad aan zee was in de middeleeuwen een belangrijke zeemacht. Het nadeel van de ligging was de moerassige grond, waardoor gebouwen met een gebrekkige fundering, zoals de beroemde Toren van Pisa, snel gingen hellen.

Met de huurauto ontdek je verder het beroemde Toscaanse landschap, dat talloze kunstenaars heeft geïnspireerd. Een van de mooiste autoroutes is de Chiantigiana (de regionale weg SR222), met zijn glooiende wijngaarden en pittoreske dorpjes, zoals Panzano en Greve.