Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Bari Luchthaven

Voor een rondreis in Apulië

Bari, de hoofdstad van de regio Apulië, of Puglia, in de hak van de Italiaanse laars, heeft fraaie architectuur. Een auto huren op Bari airport is dan ook de start van een mooie rondreis door dit ongerepte stukje Italië. Onderweg geniet je net zoveel van het eten als van de culturele bezienswaardigheden. Andere hoogtepunten in Apulië die je met de huurauto eenvoudig bezoekt, zijn het Castel del Monte en de beroemde trulli-huisjes in Alberobello. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bari Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Bari Luchthaven

Bari Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in de omgeving van Bari

Een auto huren op Bari airport is een snelle manier om in de stad te komen. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden in de stad is de romaanse Sint-Nicolaasbasiliek. Hier ligt het stoffelijk overschot van St. Nicolaas van Myra begraven, in Nederland beter bekend als Sinterklaas. Andere culturele parels die je ontdekt door een auto te huren in Bari op het vliegveld zijn het operagebouw Teatro Petruzzelli en het 12de-eeuwse Normandisch-Zwabische kasteel Normanno-Svevo.

Een auto huren in Bari op de luchthaven betekent ook dat je vrij kunt rondreizen in Apulië. Een bekende attractie in de regio zijn de trulli-huisjes met puntmutsdak in Alberobello, op een uur rijden van Bari. Natuurliefhebbers zoeken de rust op in Parco Nazionale dell’Alta Murgia. Dit natuurgebied op een uur ten zuiden van Bari is ontstaan door eeuwenlange erosie. Naast bijzondere rotsformaties bezoek je hier Castel del Monte, een van de bekendste kastelen van Italië. Deze 13de-eeuwse citadel met zijn achthoekige vorm prijkt op de munten van 1 eurocent.

Reis je met de huurauto vanuit Bari langs de Adriatische kust in oostelijke richting, dan kom je vanzelf uit in het schilderachtige Polignano a Mare. Dit fraaie dorp is gebouwd boven op een kalkstenen klif, met witte huizen die duidelijk afsteken tegen de azuurblauwe zee.