Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Reus Luchthaven

Voor een rondreis met prachtige architectuur

Een auto huren op Reus airport is de start van een rondreis in het spoor van de beroemde architect Antoni Gaudí, die in Reus werd geboren. Reus ligt aan de noordoostkust van Spanje aan de Costa Daurada en is een mooi alternatief voor een verblijf in Barcelona. In de stad zijn diverse toeristische routes die zijn leven en werk markeren. Met de vrijheid van een huurauto bezoek je ook zijn belangrijkste werk – de nog altijd niet voltooide Sagrada Família in Barcelona – en ontdek je andere mooie plekken in de omgeving. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Reus Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Reus Luchthaven

op Reus Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in het spoor van Gaudí

Door een auto te huren op Reus Luchthaven ben je snel in de stad. Reus is de geboorteplaats van Gaudí. Om hem te eren zijn er in de stad 23 modernistische gebouwen verrezen. Die bewonder je langs de Ruta del Modernista. Deze route kun je combineren met de Ruta del Gaudí, waarbij je zijn geboortehuis bezoekt en het klooster waar de architect is gedoopt. Zo krijg je een compleet beeld van de stad. Reus heeft ook een groot museum dat gewijd is aan het leven van Gaudí en zijn werk.

Wanneer je in Reus alles te weten bent gekomen over de architect, vertrek je met de huurauto richting Barcelona om een aantal van zijn meesterwerken te bezoeken. De Catalaanse hoofdstad ligt op een uur rijden van Reus. Naast de wereldberoemde Sagrada Família zijn ook Park Güell, Casa Milà en Casa Batlló van Gaudí’s hand.

Reus is niet alleen een modernistische stad die is verbonden aan Gaudí, het is tevens een belangrijk handelscentrum van Spaanse wijn, door de ligging vlak bij Priorat. Dat wijngebied ligt op drie kwartier rijden van de stad en levert prachtige plaatjes op van glooiende wijngaarden en grillige bergtoppen.