Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Playa del Inglés

Voor een afwisselende eilandreis

Playa del Inglés, een plaats aan de zuidkust van Gran Canaria, is een geliefde bestemming voor een zonvakantie. Een auto huren in Playa del Inglés is de start van een afwisselende eilandreis. Met het gemak van een huurauto combineer je een zorgeloze strandvakantie met mooie uitstapjes op Gran Canaria, want dit vulkanische eiland heeft natuurliefhebbers genoeg te bieden. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren in Playa del Inglés zonder creditcard is niet mogelijk, want deze dient als waarborg.

Korting op autohuur Playa del Inglés voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Playa del Inglés

Playa del Inglés

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Gran Canaria ontdekken

Een auto huren in Playa del Inglés doe je bij aankomst op het vliegveld. De badplaats met brede stranden ligt op twintig minuten rijden en is een levendige uitvalsbasis om de rest van Gran Canaria te verkennen. Aan de rand van de stad liggen de duinen van Maspalomas. Bijzonder aan dit beschermde natuurgebied is dat de duinen meer op een woestijn lijken. Je kunt hier dan ook een heuse kamelentocht maken.

Wanneer je met de huurauto vanuit het zuiden richting het centrale deel van Gran Canaria reist, ontdek je een aantal imposante kloven, zoals die bij Barranco de las Vacas, en de bijzondere grotwoningen van Barranco de Guayadeque. Hoe noordelijker je komt, hoe groener en bergachtiger het eiland wordt. De afstand tussen het noorden en zuiden overbrug je met de huurauto in ongeveer een uur.

Las Palmas aan de oostkant van het eiland heeft een mooie 15de-eeuwse wijk: Vegueta. Opvallend zijn de kleurrijke gevels met houten balkons. Het populairste plein in de stad is Plaza Santa Ana, waar ook de prachtige kathedraal staat. Vanaf de toren kijk je uit over Las Palmas. Andere culturele parels op Gran Canaria zijn het bergdorp Tejeda en het charmante vissersdorp Mogan.