Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Tenerife Zuid

Voor een zonnige rondreis

Tenerife, het grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een populaire bestemming voor een zonvakantie. Een auto huren op Tenerife Zuid Airport geeft je alle vrijheid om het droge en zonnige zuiden van het eiland te ontdekken. Ideaal voor een strandvakantie. En met het gemak van een huurauto maak je eenvoudig culturele uitstapjes, zoals naar de mysterieuze piramides van Güímar en de koloniale stad San Cristóbal de La Laguna. Via de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Tenerife Zuid voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Tenerife Zuid

Tenerife Zuid

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Zuid-Tenerife verkennen

Een auto huren op Tenerife Zuid Airport is de start van een rondreis vol zon, zee, cultuur en heerlijk eten. Het belangrijkste punt op het eiland is de Pico del Teide. Deze vulkaan vormt met ruim 3700 meter de hoogste berg van Spanje. Rondom ligt een nationaal park dat bestaat uit een uniek vulkaanlandschap met kraters en versteende lavastromen. Er zijn goed begaanbare wegen en diverse panoramische uitkijkpunten. De top van El Teide bereik je met een kabelbaan. Een andere bijzondere attractie om met de huurauto te bezoeken, zijn de Piramides van Güímar, aan de zuidoostkant van Tenerife. De zes piramides werden in de 19de eeuw gebouwd van lavastenen, maar niemand weet met welk doel.

Met de huurauto kun je op zoek naar natuurschatten en mooie steden in Zuid-Tenerife. Aan de zuidwestkant van het eiland ligt het strand van Los Guios met uitzicht op de imposante kliffen van Los Gigantes, van 800 meter hoog. Verruil je de huurauto hier voor een boot, dan spot je rond de kliffen zwemmende dolfijnen.

Cultuurliefhebbers reizen met de huurauto naar de mooiste steden in Zuid-Tenerife. San Cristóbal de La Laguna kent zijn oorsprong tussen de 16de en 18de eeuw met een herkenbare koloniale uitstraling. De stad heeft een aantal historische bezienswaardigheden, zoals de neogotische kathedraal.