Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Sevilla Airport

Voor een rondreis in Andalusië

Door een auto te huren op Sevilla Airport ontdek je niet alleen de stad van de flamenco, maar neem je ook eenvoudig een kijkje bij andere mooie plekken in Andalusië. In Sevilla, de belangrijkste stad in Zuid-Spanje, bewonder je het koninklijk paleis en de imposante kathedraal. Daarbuiten zoek je de rust op en ontdek je dat Andalusië meer is dan zon, zee, strand en zinderende temperaturen. Bij de ANWB regel je tegen aantrekkelijke tarieven een huurauto.

Korting op autohuur Sevilla luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Sevilla Airport

Sevilla Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op ontdekkingsreis in Zuid-Spanje

Een auto huren op Sevilla Airport is een snelle manier om in de stad te komen. In het historisch centrum Santa Cruz liggen de meeste bezienswaardigheden, zoals het Alcázar van Sevilla. In dit koninklijk paleis bewonder je de Moorse bouwstijl en wandel je door de fraai aangelegde tuinen. Naast het paleis staat een van de grootste gotische kerken ter wereld: de kathedraal van Sevilla. Dat dit ooit een Moorse moskee was, zie je terug in de naastgelegen Giraldatoren, die je kunt beklimmen.

Het Plaza de España in Sevilla is volgens kenners een van de mooiste pleinen ter wereld. Langs het halvemaanvormige plein staan tal van monumentale panden in een kenmerkende Andalusische bouwstijl. Naast het plein ligt een groene oase van rust: het stadspark Maria Luisa.

Met de vrijheid van een huurauto verlaat je Sevilla eenvoudig voor meer hoogtepunten. Een van de mooiste natuurparken van Andalusië ligt op ruim een uur rijden ten zuidwesten van de stad. Nationaal park Doñana ligt aan de riviermonding van de Guadalquivir aan de Atlantische Oceaan. Het moerasgebied trekt veel vogels aan, waaronder flamingo’s.

Op een uur rijden ten noorden van Sevilla ligt de authentieke regio Sierra de Aracena, bekend om zijn unieke dehesa landschap van lage bergen en een soort boomgaarden met steen- en kurkeiken waar de beroemde Iberische varkens rondscharrelen.