Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Mallorca op het vliegveld

Voor een afwisselende eilandreis

Mallorca, het grootste eiland van de Spaanse Balearen, is een favoriete zonbestemming. Door een auto te huren op Mallorca op het vliegveld kun je eenvoudig rondreizen op het eiland, dat meer te bieden heeft dan mooie stranden. Zo bewonder je de ene dag de majestueuze kathedraal van Palma de Mallorca en de volgende dag het natuurschoon bij Cap de Formentor. Dieper in het binnenland wacht het authentieke Mallorca. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Mallorca luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Mallorca Vliegveld

Mallorca Vliegveld

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Mallorca ontdekken

Een auto huren op Mallorca op het vliegveld is de start van een bijzondere eilandreis waar je geniet van de afwisselende natuur, levendige steden en een smakelijke keuken. En dat alles bij aangename temperaturen. Door een auto te huren op Mallorca airport ben je snel in Palma de Mallorca. De belangrijkste attractie in de hoofdstad is de 13de-eeuwse Catalaans-gotische kathedraal La Seu.

Palma de Mallorca is een mooi beginpunt van een eilandreis waarbij je geen grote afstanden aflegt, want Mallorca is qua oppervlakte vergelijkbaar met de provincie Friesland. In het noorden ligt het gebergte Serra de Tramuntana. Cap de Formentor is een uitloper van het gebergte en vormt het uiterste punt van het schiereiland Formentor aan de noordoostkant van Mallorca. Met wat geluk zie je bij helder weer Menorca liggen. De Grotten van Drach bij Porto Cristo zijn uniek, omdat hier het grootste ondergrondse meer van Europa ligt. Diep in de grotten verzorgen musici een concert op het meer.

Mallorca is verder rijk aan verstilde dorpen die je met de huurauto kunt bezoeken. In het charmante Artà met zijn smalle straten en ambachtelijke winkels is nog nauwelijks massatoerisme en dat geldt ook voor Deià, met zijn opvallende okerkleurige huizen en fraaie ligging tussen de bergen.