Auto huren Mallorca

Ultiem comfort op Mallorca

Mallorca is een zeer geliefde vakantiebestemming van veel Duitsers, Britten en Nederlanders.  iet alleen in het zomerseizoen weten de toeristen het grootste eiland van de Balearen te vinden, ook bij overwinteraars is het populair. Dankzij het mediterrane klimaat met milde temperaturen is het hier uitstekend vertoeven. En als je een auto huurt bezoek je op Mallorca eenvoudig zowel de toeristische trekpleisters als de verscholen baaien. Via ANWB regel je een huurauto op Mallorca tegen een goedkoop tarief. Ook is het mogelijk een auto te hurenzonder creditcard.

Korting op autohuur Mallorca voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Verken zonnig Mallorca met een huurauto

In de Middellandse Zee fonkelt Mallorca, het grootste eiland van de eilandengroep de Balearen. Het staat bekend om zijnbadplaatsen zoals Playa de Palma en El Arenal, met gezellige boulevards en witte stranden. Het eiland verrast echter met romantische idyllische baaien in Cala d’Or. De hoofdwegen op het eiland zijn goed onderhouden, dus het huren van een auto op Mallorca is een aantrekkelijke optie om het eiland te leren kennen.</p>

<p>Met een auto kun je op een gemakkelijke manier alle bezienswaardigheden van het eiland ontdekken. Bewonder in de hoofdstad bijvoorbeeld de kathedraal La Seu. Dit 17de-eeuwse bouwwerk zie je al vanuit de haven van Palma de Mallorca liggen. In de kathedraal liggen de graven van de eerste koningen van Mallorca. Ook het kasteel Bellver is een aanrader. Dit 14de-eeuwse kasteel is het enige in Europa dat rond is van vorm.

Winkelliefhebbers genieten volop op Mallorca. De grote winkelketens hebben zich op het eiland gevestigd en in smalle straatjes tref je authentieke winkels voor een mooi souvenir. Voor overdekt winkelen bezoek je het winkelcentrum Porto Pi – met bioscoop en bowlingbaan.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.