Auto huren Mallorca

Mallorca maakt deel uit van de eilandengroep de Balearen. Het is een zeer populaire bestemming die veel door Duitsers, Britten en Nederlanders wordt bezocht en geschikt is voor alle leeftijden. Het eiland is niet alleen in het zomerseizoen in trek maar ook bij overwinteraars erg geliefd. Mallorca heeft namelijk een mediterraan klimaat met temperaturen rond de 25 tot 30 graden in de zomer en rond de 10 tot 15 graden in de winter. Volgens de statistieken schijnt 300 dagen per jaar de zon. De bekendste en meest bezochte badplaatsen van het eiland liggen in het zuiden. Door een auto te huren op Mallorca zijn deze zeer goed bereikbaar. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Mallorca voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek cultuur en meer met een huurauto

Een auto huren op Mallorca is een geweldige manier om de bezienswaardigheden van de hoofdstad te ontdekken. Bezoek de La Seu kathedraal die al te zien vanuit de haven van Palma de Mallorca. In deze enorme 17e-eeuwse kathedraal zijn de graven terug te vinden van de eerste koningen van Mallorca. Of rijd naar kasteel Bellver een 14e eeuws kasteel welke als enige in Europa geheel rond is van vorm.

Liever iets anders doen? In Mallorca bevinden zich genoeg mogelijkheden om te winkelen. Grote winkelketens hebben zich er gevestigd, maar in de kleine straatjes vind je net dat ene mooie kleine winkeltje waar je altijd al naar op zoek bent geweest. Liever overdekt winkelen? Dat kan in het Porto Pi winkelcentrum. Het centrum biedt onderdak aan een breed scala aan winkels en een grote supermarkt. Op de bovenverdieping van het complex is een bioscoop en een bowlingbaan.

Waarom een auto huren op Mallorca

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren op Mallorca is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en  alle verzekeringen zijn inclusief.

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.