Auto huren Portugal - All-in via de ANWB

Veel vakantiegangers die naar Portugal gaan, huren een auto om veel te kunnen zien van het land. Portugal is bij velen alleen bekend van de kuststreek ‘de Algarve’, maar heeft heel veel meer te bieden. Zo zijn er tal van imposante gebouwen als bijvoorbeeld de paleizen in Sintra. De eilandengroep de Azoren, waar bijna het hele jaar walvissen te zien zijn, zijn een belevenis op zich. Via ANWB regel je via Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Portugal voor ANWB-leden

ANWB Leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Portugal

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: Ontdek Madeira met een huurauto

Het Portugese eiland Madeira ligt in de Middellandse Zee op ongeveer 1000 kilometer van de kust van Portugal. De hoofdstad van Madeira, Funchal, heeft een aantal botanische tuinen, een paleis, en kathedraal en diverse andere bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn. Met een huurauto kom je overal op het hele eiland.

Lissabon en Porto

Groot, dichtbevolkt, en levendig is Lissabon. Dankzij de vele musea en historische gebouwen een genot om rond te lopen en te ontdekken. En ’s avonds (of eerder) een klein restaurant in om te genieten van de verse vis of het vlees van eigen bodem. Vlieg je op Lissabon dan kan je eenvoudig op de luchthaven ook gelijk je huurauto ophalen.

Ook het noordelijker gelegen Porto is goed te doen met een huurauto. In Porto vind je onder meer de Maria Pia Brug, een spoorbrug ontworpen door Gustav Eiffel. In de omgeving van Porto vind je beroemde porthuizen en quinta's met druivenranken. Met de huurauto kan je hier makkelijk naartoe rijden voor een rondleiding of proeverij van allerlei soorten port.

Daarom autohuur in Portugal

Bekijk de sprookjespaleizen in Sintra. Bezoek de duizelingwekkende ravijnen in de Serra da Estrela. Kijk uit over de sneeuwwitte dorpjes in de Alentejo. Ontdek het mooiste strand van Portugal, Praia da Marinha. Alles is goed bereikbaar met een huurauto.

Waarom een auto huren in Portugal?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Want onze huurauto’s zijn helemaal all-inclusive. Géén extra toeslagen, geen verrassingen, alle verzekeringen zijn inclusief. Met top leveranciers als Sixt, Hertz, Avis en anderen kwaliteit gegarandeerd.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Portugal

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.