Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Madeira

Voor een enerverende rondrit

Met een huurauto heb je de vrijheid om Madeira, een ideaal eiland voor rustzoekers, in je eigen tempo te ontdekken. Het Portugese bloemeneiland heeft een mild klimaat en haast sprookjesachtige natuur met laurierbossen, grotten, bergtoppen en watervallen. Na aankomst op het vliegveld laad je de auto in, doe je eenvoudig boodschappen bij de grotere supermarkt en parkeer je voor de deur van het hotel. Via de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven. Op Madeira is een auto huren ook mogelijk zonder creditcard.

Korting op autohuur Madeira voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Madeira

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren op Madeira: tips

Het van oorsprong vulkanische eiland Madeira is ook een uitstekende bestemming voor een actieve vakantie. Via een uitgebreid netwerk aan wandelpaden maak je kennis met de bloemen en planten van dit gebied. Ook de hoofdstad Funchal en de schitterende kustlijn zijn prachtige bestemmingen om met de huurauto te bezoeken.

Bezoek aan de zuidkant van het eiland Cabo Girão, waar een van de hoogste kliffen ter wereld boven het water torent. Een kabelbaan leidt naar het duizelingwekkende uitkijkpunt. Er ligt een glazen platform over de klifrand, waardoorheen je in de diepte de golven van de Atlantische Oceaan naar de kust ziet rollen.

De kustlijn van Madeira is ruig met inhammen en verscholen kliffen, die met een huurauto eenvoudig te bereiken zijn. Bij het dorp Porto Moniz liggen door de zee uitgeslepen bassins tussen de rotsen. De hoge golven van de Atlantische Oceaan zorgen voor vers water, maar doordat de waterpartijen niet in direct contact met de zee staan, zwem je hier veilig. Met een huurauto op Madeira kom je écht overal.