Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Valencia airport

Voor een culturele strandvakantie

Valencia is een heerlijke bestemming voor een stedentrip vanwege het mediterrane klimaat en de ligging aan de Middellandse Zee. Een auto huren op Valencia airport is de start van een vakantie waarbij je strand en cultuur combineert. In Valencia bezoek je attracties als de Stad van Kunst en Wetenschappen. Daarbuiten zoek je met de huurauto de gevarieerde natuur rond Valencia op. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Valencia airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Valencia airport

op Valencia airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren in Valencia op de luchthaven met tips voor uitstapjes

Een auto huren in Valencia op het vliegveld is een snelle manier om in de stad te komen. De belangrijkste attractie in Valencia is Ciudad de las Artes y Ciencias, oftewel Stad van Kunst en Wetenschappen. Dit futuristisch uitziende complex bestaat uit zes gebouwen, waaronder een wetenschappelijk museum, bioscoop, operagebouw en het grootste aquarium van Europa. Ook bijzonder zijn de 15de-eeuwse zijdebeurs La Lonja de la Seda en de kathedraal. Die laatste valt op door de verschillende bouwstijlen, waaronder romaans en Moors. Op het Plaza de la Reina voor de kathedraal zijn veel restaurants waar natuurlijk het bekendste gerecht van Valencia op het menu staat: paella.

Door een auto te huren op Valencia airport verruil je eenvoudig de bruisende stad voor de rust van Albufera de Valencia, op een half uur rijden ten zuiden van de stad. Deze zoetwaterlagune – tevens het grootste meer van Spanje – wordt omgeven door ruim 200 vierkante kilometer aan rijstvelden en heeft een grote diversiteit aan vogels.

Op een uur ten westen van Valencia ligt het natuurpark Chera-Sot de Chera. Een autorit door dit bergachtige gebied levert fraaie plaatjes op van glooiende heuvels die overgaan in grillige rotspieken en watervallen die eindigen in helderblauwe meren. Liefhebbers van zeldzame fauna spotten hier met wat geluk de blauwe libellensoort mercuurwaterjuffer.