Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Lissabon airport

Voor culturele stedentrip

Een auto huren op Lissabon airport is de start van een culturele stedentrip. De hoofdstad van Portugal is gebouwd op zeven heuvels. De beroemde gele trams banen zich een weg door de smalle, steile straten. Belangrijke bezienswaardigheden zijn het 110 meter hoge Christusbeeld en de 16de-eeuwse verdedigingstoren van Belém aan de rivier de Taag. Een huurauto brengt je ook naar mooie plekken buiten de stad. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Lissabon airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Lissabon airport

Lissabon airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad vanaf het vliegveld van Lissabon

Door een auto te huren in Lissabon op het vliegveld bereik je in twintig minuten de stad. Omdat het historisch centrum veel smalle straten heeft, is het eenvoudiger om de huurauto daarbuiten te parkeren in een van de beschikbare parkeergarages.

Voor het vervoer in het hart van Lissabon biedt de iconische tram 28 uitkomst. Die neemt je mee door de oude volkswijk Alfama, waar je geniet van traditionele fadomuziek en lekkernijen als bacalhau (stokvis) en pastel de nata, bladerdeeg gevuld met roomvulling. In de wijk Belém bewonder je niet alleen de oude toren, maar ook talloze stadspaleizen en andere monumentale gebouwen.

Het 11de-eeuwse kasteel van São Jorge ligt op de hoogste heuvel van de stad. De burcht heeft een aantal fraaie binnenplaatsen en tuinen met inheemse flora en een museum waar archeologische vondsten worden tentoongesteld.

Een auto huren in Lissabon op de luchthaven is ook een uitkomst om buiten de stad te kijken. Sintra bijvoorbeeld, op een half uurtje rijden. Het historisch centrum van deze plaats is tegen een helling van het gebergte Serra da Sintra aangebouwd. Er staan enkele schitterende paleizen. Het opvallendst zijn het 19de-eeuwse Palácio da Pena en het Palácio Nacional, maar ook het paleis van Queluz, met invloeden uit de barok en rococo, is bijzonder. Door een auto te huren op het vliegveld van Lissabon kom je makkelijk in Lissabon zelf én zie je wat van de omgeving.