Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Faro Airport

Voor een rondreis door de Algarve

Faro is de hoofdstad van de Algarve en daarom de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in deze streek. Een auto huren op Faro airport is een eerste stap om de veelzijdigheid van de regio te ontdekken. Er zijn zonnige stranden en restaurants langs de kust met versgevangen vis op het menu. Toeristen wandelen graag langs de witte huizen en bekijken de monumenten van de stad. Bij de ANWB kun je op Faro airport een auto huren zonder creditcard, altijd tegen scherpe tarieven.

Korting op autohuur Faro voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Faro

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Een auto huren op Faro vliegveld: tips voor bezienswaardigheden

Voor veel mensen is een bezoek aan Faro het startpunt van een rondreis door de Algarve. Door een auto te huren op de luchthaven van Faro heb je alle vrijheid om in je eigen tempo de natuur en eeuwenoude monumenten van de streek te verkennen.

Bijvoorbeeld het waterrijke beschermd natuurgebied Ria Formosa, iets ten noorden van Faro. Rijd langs de 60 kilometer lange lagune die ontstaan is door een samenspel van land en zee of maak een boottocht door het labyrint van de tientallen kleurrijke eilanden en inhammen. Er leven verschillende watervogels, waaronder de lepelaar, de griel en de zeldzame purperkoet. En er zwemmen dolfijnen.

De vele kastelen van de Algarve zijn met een huurauto gemakkelijk te bereiken. Richting het noorden ligt het 12de-eeuwse kasteel van Loulé, met overblijfselen van de Romeinen en Moren. Richting het westen voeren de wegen naar het meest zuidwestelijke punt van Europa, in Sagres. Hier kijk je vanaf het 16de-eeuws fort Fortaleza de Sagres uit over de Atlantische Oceaan.