Auto huren Barcelona

Barcelona is niet alleen de grootste stad van de autonome regio Catalonië, maar tevens de hoofdstad van deze regio. Barcelona ligt aan de Middellandse Zee en heeft een belangrijke haven “Port de Barcelona” en uiteraard de voetbalclub FC Barcelona (Barça in de volksmond). Een bezoek aan Camp Nou, het stadion van Barça, mag eigenlijk niet ontbreken tijdens een bezoek aan Barcelona. Een auto huren in Barcelona kan met bijzonder aantrekkelijke tarieven. Zo kan je de stad en omgeving eenvoudig verkennen.

Korting op autohuur Barcelona voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Barcelona

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Barcelona met een huurauto

De Sagrada Família is de meest bekende kathedraal van Spanje. Sinds het leggen van de eerste steen in 1882 wordt bijna voortdurend aan de kerk gebouwd welke volledig afhankelijk is van giften van bezoekers. Bezoek ook de bekendste straat van Barcelona, “La Rambla”. Deze 1200 meter lange winkelstraat in het centrum van Barcelona is altijd druk bezocht en enorm populair. Daarnaast beschikt Barcelona over heel veel restaurants, variërend van de traditionele Spaanse keuken tot de Thaise keuken, en van Sushi tot de Franse keuken. Uiteraard zie je overal de typisch Spaanse tapas restaurants.

Een auto huren in Barcelona is een geweldige manier om de omgeving te verkennen. Dicht in de buurt zijn diverse wijngebieden, stranden en religieuze complexen welke een bezoek meer dan waard zijn.

Waarom een auto huren in Barcelona?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren in Barcelona is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Populaire bestemmingen om een auto te huren in Spanje

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.