Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Málaga Luchthaven

Voor een rondreis in Andalusië

Een auto huren op Málaga Luchthaven is een mooi vertrekpunt voor een rondreis door deze Spaanse regio en biedt de vrijheid om de mooiste steden in de omgeving te bezoeken. Picasso-stad Málaga zelf bijvoorbeeld, maar ook Granada met het wereldberoemde Alhambra. Natuurliefhebbers ontdekken met de huurauto de veelzijdige landschappen van Andalusië. Bij de ANWB kun je tegen aantrekkelijke tarieven een auto huren in Málaga op het vliegveld. Houd er rekening mee dat een auto huren op Málaga airport zonder creditcard niet lukt, want deze dient als waarborg.

Korting op autohuur Málaga Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Malaga Luchthaven

Malaga Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Andalusië

Een auto huren op de luchthaven in Málaga is de start van een veelzijdige rondreis in Andalusië, vol zon, cultuur en heerlijk eten. Je kunt allereerst een bezoek brengen aan Málaga zelf. Een van de belangrijkste attracties is het 9de-eeuwse fort Alcazaba. Ook de kathedraal is een bezoek waard, net als het Picasso-museum. De Spaanse schilder werd in Málaga geboren.

Natuurliefhebbers ontdekken ten noorden van de stad de bergachtige landschappen in het regionale natuurpark Montes de Málaga. Iets verder rijden, maar zeer de moeite waard, is Parque Nacional de Doñana aan de Costa de la Luz. Dit bijzondere natuurreservaat heeft een variatie aan landschappen en trekt veel migrerende vogels aan.

In Granada bezoek je het Alhambra, een wereldberoemd middeleeuws paleis en fort van de Moorse heersers. Verder bezoek je in het complex onder meer het zomerpaleis Generalife met zijn beeldschone tuinen. Aan de voet van het Alhambra bevindt zich de prachtige Arabische wijk Albaicín.

Ook Sevilla, met zijn schitterende koninklijke paleis, stadsplein en kathedraal, is met de huurauto goed bereikbaar, net als Córdoba met de bijzondere kathedraal Mezquita.