Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op La Palma Luchthaven

Voor een natuurreis op de Canarische Eilanden

Door een auto te huren op La Palma Luchthaven ontdek je eenvoudig het groene eiland La Palma, dat minder toeristisch is dan Tenerife en Gran Canaria. Je maakt dankzij het gemak van een huurauto kennis met historische bezienswaardigheden in hoofdstad Santa Cruz de la Palma en bezoekt schitterende natuurgebieden. Bij de ANWB huur je een auto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur La Palma Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op La Palma Luchthaven

La Palma Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad op La Palma

Een auto huren op La Palma Luchthaven is een fijne manier om in alle vrijheid op dit Canarische eiland rond te reizen. De wegen zijn goed en La Palma is qua oppervlakte vrij compact, dus je kunt veel zien.

Hoofdplaats Santa Cruz de la Palma ligt op tien minuten rijden van het vliegveld. Op Plaza de España bewonder je koloniale panden met typische houten balkons. Aan het Plaza de la Alameda ligt een replica van het schip van ontdekkingsreiziger Christoffel Columbus, tegenwoordig een maritiem museum.

Breng met de huurauto ook een bezoek aan het nabijgelegen Las Nieves. Hier bezoek je de kerk van de beschermheilige van La Palma; de ‘Madonna van de Sneeuw’. Misschien wel de belangrijkste attractie op La Isla Bonita is nationaal park Caldera de Taburiente. Deze erosiekrater is hét symbool van het eiland en zorgt voor een fenomenaal landschap van grillige bergpieken en fraaie watervallen, zoals de Cascada de Los Colores.

Barranco de Las Angustias, oftewel Kloof der Angsten, is ook een bijzonder natuurfenomeen op La Palma. Deze kloof is bijna 1000 meter hoog en loopt van de Caldera de Taburiente tot in de Atlantische Oceaan. Ten noorden van Caldera de Taburiente ligt Roque de los Muchachos, met ruim 2400 meter de hoogste berg van het eiland. Hier bezoek je een astronomisch observatorium voor een kijkje door de beroemde Galileo-telescoop.