Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Ibiza airport

Een auto huren op Ibiza airport geeft je de vrijheid om dit populaire Spaanse eiland te verkennen. Ibiza is onderdeel van de eilandengroep Balearen en geliefd om zijn bruisende uitgaanscultuur in Ibiza-Stad en Sant Antoni de Portmany. Met een huurauto kom je juist ook op onbekende plekken op het eiland. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. Neem als hoofdbestuurder wel een creditcard mee, want deze geldt als waarborg om een auto te huren op Ibiza op de luchthaven.

Korting op autohuur Ibiza airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Ibiza airport

Ibiza airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto Ibiza verkennen

Levendige stadjes en gezellige stranden, maar ook baaien en dorpen waar je de locals leert kennen: een auto huren op Ibiza op het vliegveld geeft deze zonnige eilandreis extra kleur.

Ibiza-Stad is meer dan een feeststad; het historische centrum Dalt Vila is uitgeroepen tot werelderfgoed. Met de huurauto rijd je naar het hooggelegen Castell Almudaina: een 14de-eeuwse burcht die ooit diende als belangrijkste verdedigingswerk op het eiland. De omringende stadswallen zijn in de 16de eeuw herbouwd.

Vanuit Ibiza-Stad rijd je in een half uur in westelijke richting naar de historische uitkijktoren Torre des Savinar. Bij zonsondergang geniet je hier van een geweldig uitzicht op Es Vedrà. Over deze 400 meter hoge rots gaan veel verhalen rond: het zou een laatste stuk Atlantis zijn en ook een referentiepunt voor ufo’s.

Een auto huren op Ibiza airport is ook ideaal om een paar authentieke markten te bezoeken op dit voormalige hippie-eiland. De bekendste is die van Las Dalias, zo’n 25 kilometer ten noordoosten van Ibiza-Stad. Het relaxte eilandgevoel ervaar je het best bij Cala Benirràs. Deze schilderachtige baai heeft een klein strand waar hippies samen muziek maken.