Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Gran Canaria Luchthaven

Voor een veelzijdige eilandreis

Door een auto te huren op Gran Canaria Luchthaven reis je op een comfortabele manier het eiland rond. Gran Canaria is een van de Canarische Eilanden, met schitterende vulkanische natuur, gezellige steden met historische bezienswaardigheden en een relaxed eilandleven. Met de huurauto bezoek je hoofdstad Las Palmas maar ook een aantal spectaculaire kloven. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Gran Canaria Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Gran Canaria Luchthaven

Gran Canaria Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad op Gran Canaria

Een auto huren op Gran Canaria Luchthaven is de start van een eilandreis waarop je zon, zee, strand, cultuur en natuurschoon combineert. Gran Canaria is vrij klein, dus de afstanden vallen mee. Er is maar één hoofdweg.

Centraal op het eiland ligt een van de bekendste plekken op Gran Canaria, Roque Nublo. De rots ligt op ruim 1800 meter hoogte en is zelf 67 meter hoog. Daarmee is het een van de hoogste plekken op Gran Canaria, wat zorgt voor een panoramisch uitzicht over het eiland. Het fraaie bergdorp Tejeda ligt hier vlakbij. In het zuidwesten van het eiland bezoek je met de huurauto Puerto de Mogán. Het dorp staat bekend om zijn charmante witte huizen met kleurrijke accenten en straten vol bloemen.

Door een auto te huren op Gran Canaria Luchthaven bezoek je gemakkelijk grote plaatsen als Las Palmas of Playa del Inglés. In Las Palmas ontdek je de 15de-eeuwse wijk Vegueta en bezoek je vlakbij de stad Pico de Bandama. Deze uitgedoofde vulkaan is lang geleden ingestort, waardoor een indrukwekkende krater van 200 meter diep is ontstaan.

Het levendige Playa del Inglés vormt het meest zuidelijke punt van het eiland. Bijzonder zijn de duinen van Maspalomas aan de rand van de stad die meer op een woestijn lijken dan een duingebied.