Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Girona airport

Voor een ontdekkingstocht door Noordoost-Spanje

Ontdek Noordoost-Spanje door een auto te huren op Girona airport. Girona (of Gerona) ligt 100 kilometer ten noorden van Barcelona, vlak bij het vulkaangebied La Garrotxa. Een mooie uitvalsbasis voor een roadtrip door het schitterende achterland van de Costa Brava en stops in cultuurrijke en culinaire steden. Via de ANWB kun je tegen aantrekkelijke tarieven een auto huren op het vliegveld van Girona. Zonder creditcard een auto huren op Girona airport gaat niet. Voor de verhuurder dient de creditcard van de hoofdbestuurder als waarborg.

Korting op autohuur Girona luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Girona Luchthaven

Girona Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op avontuur rond Girona

Een auto huren in Girona op het vliegveld is het startpunt van een avontuurlijke vakantie in het noordoosten van het Iberisch Schiereiland. Met de huurauto kun je hier letterlijk alle kanten uit.

Te beginnen in de stad Girona zelf. Van een wandeling over de oude stadsmuren voor een prachtig uitzicht over de middeleeuwse binnenstad tot een bezoek aan de gotische kathedraal. Vanuit Girona is het een uur rijden naar Barcelona, waar je vele hoogtepunten van Gaudí meepakt, waaronder de beroemde Sagrada Família. Een fraaie alternatieve route van Girona naar Barcelona loopt via de schilderachtige, grillige kust van de Costa Brava.

Het vulkanische natuurpark La Garrotxa ligt op een uur rijden ten noorden van Girona. Hier zijn de lavabergen na tienduizenden jaren erosie getransformeerd tot glooiende beboste heuvels. Voor het zwaardere klimwerk rijd je met de huurauto naar Portbou, vlak bij de grens met Frankrijk. Vanaf hier volg je de goed begaanbare autoroute N-260 voor een dagreis door de Pyreneeën.

Niet ver van Girona liggen de steden Figueres en Besalú. Figueres is de geboorteplaats van kunstenaar Salvador Dalí en ook zijn graf is hier te vinden, bij de ingang van het indrukwekkende Dalí-museum. Besalú is een van de oudste middeleeuwse steden van Catalonië en de 12de-eeuwse romaanse, versterkte brug is bijzonder fotogeniek.