Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Barcelona Airport

Barcelona is een stad van baanbrekende architectuur, veelzijdige musea en stranden waar jong en oud van zon, zee en strandbars genieten. Door een auto te huren op Barcelona Airport verken je niet alleen gemakkelijk de stad, maar ook de natuur en cultuur in de omgeving. Bezoek andere Spaanse kustplaatsen, beklim bergen of laat je verrassen door de architectuur van Gaudí buiten de stad. Bij de ANWB kun je een auto huren op Barcelona Airport zonder creditcard, altijd voor voordelige prijzen.

Korting op autohuur Barcelona voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Barcelona

Barcelona

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Verken de omgeving van Barcelona met een huurauto

Barcelona is de hoofdstad van de regio Catalonië en met een huurauto vanaf Barcelona Airport verken je zowel deze regio als de stad zelf. Het grote voordeel van een auto huren in Barcelona op het vliegveld is dat je meteen op pad kunt. Zodra je geland bent, rijd je richting het centrum van de stad of ontdek je de rustige natuur rondom Barcelona.

50 kilometer buiten Barcelona bevindt zich de mysterieuze berg Montserrat, met een wel heel bijzondere vorm die aan zaagtanden doet denken. Het is een belangrijke spirituele berg voor de Catalanen. Het klooster van Montserrat is boven op de berg gebouwd. Door een auto te huren op het vliegveld van Barcelona liggen ook de wijnvelden rondom de stad binnen handbereik. In Vilafranca del Penedès wordt cava gemaakt, de voor Spanje typerende bubbels. Alle reden dus voor een proeverij.

De bouwwerken van Gaudí typeren Barcelona, met de kerk Sagrada Família als middelpunt van de stad en het kleurrijke tegelwerk in stadspark Güell. Kom meer te weten over het leven van deze architect door een auto te huren op Barcelona Airport en naar zijn crypte in Colònia Güell te rijden. Deze plek is door hemzelf ontworpen en minstens net zo rijkelijk versierd als zijn andere bouwwerken. Kortom, met een huurauto kom je wel heel comfortabel op allerlei plekken in en rondom de Catalaanse hoofdstad die je vakantie of zakenreis veelzijdiger en interessanter maken.