Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Alicante Airport

Roadtrip langs de Costa Blanca

Een auto huren op het vliegveld van Alicante geeft je alle vrijheid tijdens ​een zonovergoten vakantie aan de Costa Blanca. Zo valt een relaxvakantie aan het strand van Playa de Levanta of Cala Ambalo te combineren met bijzondere uitstapjes of een roadtrip in de omgeving, bijvoorbeeld naar Castillo de Santa Bárbara of de vuurtoren op Cabo San Antonio. Via de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren op Alicante airport zonder creditcard is niet mogelijk.

Korting op autohuur Alicante airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Alicante luchthaven

Alicante luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Auto huren op vliegveld Alicante: tips voor bezienswaardigheden

De stad Alicante staat bekend om zijn fraaie stranden en dan vooral playa del Postiguet, vanwege de ligging aan de Monte Benacantil. Boven op deze berg van bijna 170 meter ligt het van oorsprong 9de-eeuwse fort van Santa Bárbara, dat uitkijkt over de haven. Perfect voor zonaanbidders, maar als je beschikt over een huurauto krijgt je zonvakantie in Alicante toch een extra dimensie.

Rondom Alicante liggen prachtige steden, die met de huurauto goed bereikbaar zijn. De badplaats Altea valt op door zijn witte gevels en gezellige promenade. Villajoyosa is een traditionele vissersstad vol kleurrijke hangende huizen en een lange geschiedenis in de chocolade-industrie. Calpe is beroemd door de 332 meter hoge rots van Ifach, die uitsteekt in zee.

Murcia ligt op een uurtje rijden ten zuiden van Alicante. Deze universiteitsstad heeft een imposante 14de-eeuwse kathedraal en een keur aan gezellige stadspleinen. Onderweg van Alicante naar Murcia passeer je het fotogenieke zoutmeer van Torrevieja. De roze kleur van het water wordt veroorzaakt door een algensoort. Tijdens de broedtijd leven er duizenden flamingo’s. Door met een huurauto vanaf Alicante airport te roadtrippen, maak je dus niet alleen kennis met de steden, hun architectuur, eigen sfeer en cuisine, maar ook met verborgen natuurschoon aan de Costa Blanca.