Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Innsbruck Airport

Voor een rondreis door Tirol

Een auto huren op Innsbruck Airport is de start van een rondreis in het zuidwesten van Oostenrijk. Je bezoekt de middeleeuwse stad Innsbruck, prachtig gelegen aan de rivier Inn en smult van typische streekgerechten als Tiroolse gröstl. Met een huurauto heb je de vrijheid om Tirol te verkennen tijdens een zomer- of wintervakantie in een spectaculair alpenlandschap. Bij de ANWB huur je deze tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Innsbruck Airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Innsbruck Airport

Innsbruck Airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Tirol

Een auto huren op Innsbruck Airport is een snelle manier om in de stad te komen. Een bezoek aan Innsbruck is een mooie stop om een rondreis door Tirol mee te beginnen. In de historische Altstadt ligt de Hofburg, het voormalige keizerlijk paleis van de Habsburgers. Tegenwoordig is dit een museum waar je een inkijkje krijgt in het weelderige paleisleven. Vlak bij de Hofburg ligt de gotische Hofkerk met de imposante graftombe van Keizer Maximiliaan I, die wordt omringd door 28 levensgrote bronzen beelden. In Alpenzoo Innsbruck, een van de hoogstgelegen dierentuinen van Europa, sta je oog in oog met zo’n tweeduizend alpiene dieren.

Met het gemak van een huurauto laat je Innsbruck eenvoudig achter je om de reis door Tirol te vervolgen. Op 20 kilometer rijden, bezoek je de Swarovski Kristallwelten in Wattens. Deze sprankelende beleveniswereld, bestaande uit een park, museum en winkelruimte, heeft een sprankelende mix van kristallen in alle vormen en maten. De prachtige vestingstad Kufstein ligt op een uur rijden. Hier staat een burcht uit de middeleeuwen, waar je vandaag de dag het grootste openluchtorgel ter wereld bewondert.

Natuurliefhebbers ontdekken op een uur rijden van Innsbruck de watervallen van Krimml. De watervallen storten vanaf 380 meter hoogte in drie fasen naar beneden en behoren daarmee tot de hoogste ter wereld die gefaseerd naar beneden stromen.