Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Oostenrijk

Voor een veelzijdige natuurreis

Door een auto te huren in Oostenrijk heb je de vrijheid om het land te verkennen. De verschillende regio’s hebben elk genoeg te bieden. Met het gemak van een huurauto maak je kennis met mediterraan Karinthië of het ‘groene hart’ Stiermarken, maar ook de spectaculaire berglandschappen in Tirol en het lieflijke Donaulandschap rond hoofdstad Wenen. Een uitzonderlijke natuur wordt tijdens een autorondreis afgewisseld met prachtige steden. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Oostenrijk voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Oostenrijk

Oostenrijk

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op ontdekkingstocht in Oostenrijk

Een auto huren in Oostenrijk doe je bij aankomst op het vliegveld. Vanuit hier plan je een mooie rondreis door dit veelzijdige Alpenland.

Met de huurauto ontdek je eenvoudig het romantische Wenen en omgeving. Hét symbool van de Oostenrijkse hoofdstad is de gotische kathedraal Stephansdom. In de Hofburg bewonder je de keizerlijke appartementen in al hun glorie en Schloss Schönbrunn herken je vast uit de Sisi-films. De barokke Weense Staatsopera wordt gezien als een van de mooiste operagebouwen ter wereld.

Vanuit Wenen zijn Salzburg, Graz en Klagenfurt in drie uur bereikbaar, maar je kunt ook op de vliegvelden in deze steden een auto huren. Salzburg, de geboortestad van Mozart, heeft een schitterende barokke architectuur. Klagenfurt is de hoofdstad van Karinthië met renaissancistische invloeden en een mild klimaat, dat de stad dankt aan de ligging aan de Wörthersee. Graz is na Wenen de grootste stad van Oostenrijk en de hoofdstad van Stiermarken. Hier bezoek je met de huurauto onder meer het markante Slot Eggenburg.

Huur je een auto in Innsbruck op het vliegveld, dan wacht een actieve autorondreis door het overweldigende berglandschap van Tirol. De stad zelf heeft een prachtige Hofburg en een bijzondere dierentuin op hoogte met zo’n tweeduizend alpiene dieren.