Auto huren Venetië

Venetië is één van de meest bezochte steden van Italië en dat is natuurlijk niet voor niets! De combinatie van rijke historie en veel indrukwekkende bezienswaardigheden maakt Venetië een populaire bestemming voor toeristen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Venetië voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Venetië

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Tip: ontdek Venetië met een huurauto

Venetië moet je tenminste één keer in je leven hebben gezien! De vele kanalen en de schitterende architectuur hebben een enorme aantrekkingskracht op toeristen van over de hele wereld. De stad barst van de cultuur en je zult je hier geen seconde vervelen! Maak bijvoorbeeld een gondeltochtje door de kanalen of drink een kopje koffie op het San Marcoplein. Eén ding is zeker, je zult je ogen uitkijken!

Waarom autohuur in Venetië

Venetië is een prachtige stad waar van alles te beleven valt! Of je nu voor de cultuur komt, om te shoppen, of te genieten van de heerlijke Italiaanse keuken, het kan hier allemaal! Zorg dat je alle mooie plekjes van de stad en de omgeving ziet en boek gemakkelijk vooraf je huurauto via ANWB en Sunny Cars!

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.