Fietslease

Fietslease

Met fietslease bij ANWB kies je voor zorgeloos fietsgemak. Voor een vast bedrag per maand fiets je op een gloednieuwe e-bike.

Fiets Lease bij ANWB

Fietslease

Privé een (elektrische) fiets leasen tegen een vast maandbedrag

Fietslease is op een een fiets rijden tegen een vast maandbedrag. Je fietst zorgeloos rond op een gloednieuwe (elektrische) fiets, zonder onverwachte kosten van onderhoud, schade of diefstal. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. Het kan zelfs goedkoper zijn een fiets te leasen dan er een te kopen. Lees er hier alles over en ontdek of fietslease ook iets voor jou is. 

ANWB Fiets Lease

Ook bij de ANWB kun je terecht voor het privé leasen van een nieuwe elektrische fiets. Bij ANWB Fiets Lease staat zorgeloos fietsen voorop en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Niet alleen bij diefstal of het vervangen van de accu kun je op ons rekenen, maar ook onderweg met de Wegenwacht® Fiets Service. Stel zelf je e-bike samen en bereken je maandbedrag.

Meer over ANWB Fiets Lease

Wat is fietslease?

Wat is fietslease?

Tegenwoordig kun je veel producten leasen voor een vast maandbedrag. Zo ook een elektrische fiets. Maar hoe werkt fietslease? En wat zijn de voor- en nadelen?

Is een fiets leasen iets voor mij?

Is een fiets leasen iets voor mij?

Fietslease is niet alleen aantrekkelijk voor forenzen, maar ook voor particulieren zoals scholieren en recreatieve fietsers.  

Kopen of leasen?

Kopen of leasen?

Is het voordeliger om een nieuwe elektrische fiets te kopen of te leasen? We leggen uit met welke kosten je rekening moet houden.

Stel zelf je leasefiets samen

Stel zelf je leasefiets samen

Geen dure aanschafkosten en onverwachte extra kosten. Wél zorgeloos fietsen op een gloednieuwe e-bike. Welke elektrische fiets het wordt, dat bepaal jij.

Bekijk het aanbod

Nooit meer in de file!

Nooit meer in de file!

De files worden steeds langer. Je reistijd daarmee ook. Maar niet als je de (elektrische) fiets pakt. Word baas over je eigen tijd en fiets met ANWB Fiets Lease fluitend naar je werk.

Fiscale voordelen fietslease

Fiscale voordelen fietslease

Er zijn fiscale regelingen die het mogelijk maken om voordelig naar je werk te fietsen. Ontdek welke regeling in jouw voordeel kan werken. 

Speciaal voor jou geselecteerd