Naar artikel

Kies jij voor fietsgemak?

Met fietslease bij ANWB kies je voor comfortabel fietsen. Voor een vast bedrag per maand fiets je op een gloednieuwe e-bike.

E-bike leasen bij ANWB 

Fietslease

Privé een fiets of e-bike leasen tegen een vast maandbedrag

Fietslease is op een fiets rijden tegen een vast maandbedrag. Je fietst op een gloednieuwe elektrische fiets, stadsfiets of bakfiets zonder onverwachte kosten van schade, diefstal of onderhoud. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. Een e-bike leasen kan zelfs goedkoper zijn dan kopen. Lees op deze pagina alles over fietslease en ontdek het ook iets voor jou is.

Elektrische fiets leasen bij ANWB
Bij de ANWB kun je terecht voor het privé leasen van een elektrische fiets of elektrische bakfiets. Jouw fietsplezier staat voorop. Zo kom je met ANWB Fiets Lease nooit voor onverwachte kosten te staan. Je kunt op ons rekenen bij fietsdiefstal, het vervangen van de accu én onderweg met de Wegenwacht® Fiets Service. Stel zelf je e-bike of e-bakfiets samen en bereken je maandbedrag.

Wat is fietslease? 

Je kunt tegenwoordig veel producten leasen voor een vast maandbedrag. Zo ook een (elektrische) fiets. Hoe werkt fietslease? Wat zijn de voor- en nadelen?

Is een fiets leasen wat voor mij? 

Fietslease is niet alleen aantrekkelijk voor forenzen, maar ook voor particulieren zoals scholieren en recreatieve fietsers.  

Kopen of leasen? 

Is het voordeliger om een nieuwe elektrische fiets te kopen of te leasen? We leggen uit met welke kosten je rekening moet houden.

Leasevorm kiezen: financial lease of private lease? 

Je overweegt een elektrische fiets te leasen, maar welke leasevorm kies je? Om je verder te helpen, zetten wij financial lease en private lease tegenover elkaar.

Is een fiets leasen via de werkgever voor jou gunstig? 

Een fiets leasen via je werkgever betekent voor een vast bedrag per maand op een e-bike fietsen. Wat deze regeling inhoudt en of jij er iets aan hebt, leggen we je uit.

Hoe werkt ANWB Fiets Lease? 

Kun je niet wachten om op een gloednieuwe elektrische fiets te fietsen, inclusief verzekering, onderhoud en Wegenwacht Fiets? We leggen je graag uit hoe je dat regelt.

Bij ANWB vind je alles voor je fiets

Vanaf63,95p/mnd
E-bike leasen 

Rijd op een gloednieuwe e-bike, inclusief service, voor een vast bedrag per maand. Da's fietsen zonder zorgen!

Nieuwe fietsaccu 

Via de ANWB koop je tegen een scherpe prijs een nieuwe of vervangende fietsaccu van hoogwaardige kwaliteit.

Alles voor de fiets 

Bekijk hier het volledige aanbod fietsverlichting, sloten, fietstassen, helmen en nog veel meer!

Fietsverzekering 

Verzeker je tegen diefstal en schade met de ANWB Fietsverzekering en voorkom vervelende verrassingen.