Fietslease

Fietslease

Met fietslease bij ANWB kies je voor fietsgemak. Voor een vast bedrag per maand fiets je op een gloednieuwe e-bike.

E-bike leasen bij ANWB

Fietslease

Privé een (elektrische) fiets leasen tegen een vast maandbedrag

Fietslease is op een fiets rijden tegen een vast maandbedrag. Je fietst rond op een gloednieuwe (elektrische) fiets, zonder onverwachte kosten van onderhoud, schade of diefstal. Dat zit bij lease allemaal in het maandbedrag. Een fiets leasen kan zelfs goedkoper zijn dan er een te kopen. Lees er hier alles over en ontdek of fietslease ook iets voor jou is. 

Elektrische fiets leasen bij ANWB

Ook bij de ANWB kun je terecht voor het privé leasen van een nieuwe elektrische fiets. Bij ANWB Fiets Lease staat jouw fietsplezier voorop en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Niet alleen bij diefstal of het vervangen van de accu kun je op ons rekenen, maar ook onderweg met de Wegenwacht® Fiets Service. Stel zelf je e-bike samen en bereken je maandbedrag.

Meer over ANWB Fiets Lease

Wat is fietslease?

Wat is fietslease?

Tegenwoordig kun je veel producten leasen voor een vast maandbedrag. Zo ook een elektrische fiets. Maar hoe werkt fietslease? En wat zijn de voor- en nadelen?

Is een fiets leasen iets voor mij?

Is een fiets leasen iets voor mij?

Fietslease is niet alleen aantrekkelijk voor forenzen, maar ook voor particulieren zoals scholieren en recreatieve fietsers.  

Kopen of leasen?

Kopen of leasen?

Is het voordeliger om een nieuwe elektrische fiets te kopen of te leasen? We leggen uit met welke kosten je rekening moet houden.

Leasevorm kiezen: financial lease of private lease?

Leasevorm kiezen: financial lease of private lease?

Je overweegt een elektrische fiets te leasen, maar welke leasevorm kies je? Om je verder te helpen, zetten wij financial lease en private lease tegenover elkaar.

Fietslease 2020: wat houdt de nieuwe regeling in?

Fietslease 2020: wat houdt de nieuwe regeling in?

Je hoort het overal, 2020 is het jaar van de zakelijke leasefiets. Maar, wat houdt de nieuwe regeling precies in? En is er ook een addertje onder het gras?

Stel zelf je leasefiets samen

Stel zelf je leasefiets samen

Geen dure aanschafkosten en onverwachte extra kosten. Wél fietsen op een gloednieuwe e-bike. Welke elektrische fiets het wordt, dat bepaal jij.

Bekijk het aanbod

Speciaal voor jou geselecteerd