Fietslease

Fietslease

Met fietslease bij ANWB kies je voor zorgeloos fietsgemak. Voor een vast bedrag per maand fiets je op een gloednieuwe e-bike.

Fiets Lease bij ANWB

Fietslease

Privé een (elektrische) fiets leasen tegen een vast maandbedrag

Een fiets leasen wordt steeds populairder in Nederland. Met fietslease gebruik je een (elektrische) fiets tegen een vast maandbedrag en looptijd. De duur van die looptijd bepaal je zelf. Zo rijd je een aantal jaar zorgeloos rond op een gloednieuwe elektrische fiets, zonder onverwachte kosten van onderhoud, schade of diefstal. Dat zit bij lease namelijk allemaal in het maandbedrag. Het kan zelfs goedkoper zijn een fiets te leasen dan er een te kopen. Lees er hier alles over en ontdek of fietslease ook iets voor jou is. 

ANWB Fiets Lease

Ook bij de ANWB kun je terecht voor het privé leasen van een nieuwe elektrische fiets. Bij ANWB Fiets Lease staat zorgeloos fietsen voorop en kom je nooit voor onverwachte kosten te staan. Niet alleen bij diefstal of het vervangen van de accu kun je op ons rekenen, maar ook onderweg met de Wegenwacht® Fiets Service. Stel zelf je e-bike samen en bereken je maandbedrag.

Meer over ANWB Fiets Lease

Wat is fietslease?

Wat is fietslease?

Tegenwoordig kun je veel producten leasen voor een vast maandbedrag. Zo ook een elektrische fiets. Maar hoe werkt fietslease? En wat zijn de voor- en nadelen?

Kopen of leasen?

Kopen of leasen?

Is het voordeliger om een nieuwe elektrische fiets te kopen of te leasen? We leggen uit met welke kosten je rekening moet houden.

Fiscale voordelen fietslease

Fiscale voordelen fietslease

Er zijn fiscale regelingen die het mogelijk maken om voordelig naar je werk te fietsen. Ontdek welke regeling in jouw voordeel kan werken. 

Speciaal voor jou geselecteerd