Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

ANWB Alarmcentrale

Hulp nodig?

Bij pech in het buitenland doen we er, net als in Nederland, alles aan om je  snel weer op weg te helpen. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. De ANWB Alarmcentrale zorgt dan dat de auto veilig naar een garage wordt vervoerd. Ga je op vakantie met een caravan of een camper? Kijk dan vooraf of je de juiste Wegenwacht Service hebt afgesloten via Mijn ANWB of sluit pechhulp af.

Hulpverlening in het buitenland

Hulp bij pech met je voertuig in het buitenland 
Bij pech in het buitenland doet de ANWB Alarmcentrale, net als in Nederland, er alles aan om je snel weer op weg te helpen.
Personen hulpverlening in het buitenland 
De hulpverlener voor personen van de ANWB Alarmcentrale regelt hulp voor mensen die in het buitenland in de problemen zijn geraakt.
ANWB Reiswijzer 
Tol betalen met je pinpas, kan dat? Zonder milieusticker een stad in, mag dat? Ga goed voorbereid op vakantie met de ANWB Reiswijzer!

Klantverhalen op reis

Oorontsteking op reis 
Centraal onderwerp van deze case is een oorontsteking. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.
Gebroken been op reis 
Centraal onderwerp van deze case is een gebroken been. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.
Buiklachten op reis 
Centraal onderwerp van deze case zijn buikklachten op reis. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.

Meer over ANWB Alarmcentrale

Over ANWB Alarmcentrale 

De ANWB Alarmcentrale is sinds 1959 hét aanspreekpunt voor reizende leden van de ANWB. Onderweg in binnen- of buitenland kan je 24/7 rekenen op professionele hulp en ondersteuning.

Andere leden bekeken ook

Nu10%korting
Pechhulp in het buitenland 

Ga goed voorbereid op reis met een Wegenwacht Europa pakket. Nu met 10% korting op Wegenwacht Europa Standaard.

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. Nu het eerste jaar 50% korting op de Gold Card.

Shop alles voor je autovakantie 

Van elektrische koelbox tot handige dakkoffer. Shop hier alles voor de roadtrip naar je vakantiebestemming.

Nu15%korting
ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis. De doorlopende reisverzekering van de ANWB is als beste getest door de Consumentenbond.