Deze site ondersteunt de browser Internet Explorer niet meer. Wij raden aan om Microsoft Edge of Chrome te gebruiken.

Naar artikel

ANWB Alarmcentrale

Hulp nodig?

Bij pech in het buitenland doen we er, net als in Nederland, alles aan om je  snel weer op weg te helpen. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. De ANWB Alarmcentrale zorgt dan dat de auto veilig naar een garage wordt vervoerd. Ga je op vakantie met een caravan of een camper? Kijk dan vooraf of je de juiste Wegenwacht Service hebt afgesloten via Mijn ANWB of sluit pechhulp af.

Hulpverlening in het buitenland

ANWB Reiswijzer

ANWB Reiswijzer

Bekijk op ANWB Reiswijzer of je welkom bent in het vakantieland van je keuze én welke beperkende voorwaarden daar gelden als gevolg van het coronavirus.

Hulp bij pech met je voertuig in het buitenland

Bij pech in het buitenland doet de ANWB Alarmcentrale, net als in Nederland, er alles aan om je snel weer op wet te helpen.

Personen hulpverlening in het buitenland

De hulpverlener voor personen van de ANWB Alarmcentrale regelt hulp voor mensen die in het buitenland in de problemen zijn geraakt.

Klantverhalen op reis

Oorontsteking op reis

Oorontsteking op reis

Centraal onderwerp van deze case is een oorontsteking. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.
Gebroken been op reis

Gebroken been op reis

Centraal onderwerp van deze case is een gebroken been. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.
Buiklachten op reis

Buiklachten op reis

Centraal onderwerp van deze case zijn buikklachten op reis. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.

Meer over ANWB Alarmcentrale

Over ANWB Alarmcentrale

De ANWB Alarmcentrale is sinds 1959 hét aanspreekpunt voor reizende leden van de ANWB. Onderweg in binnen- of buitenland kan je 24/7 rekenen op professionele hulp en ondersteuning.

Andere leden bekeken ook

Pechhulp in het buitenland

Pechhulp in het buitenland

Met Wegenwacht Europa Service krijg je altijd hulp in het Nederlands van onze Alarmcentrale
ANWB Creditcard
Nu1e jaargratis

ANWB Creditcard

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu 1 jaar gratis
Shop alles voor je autovakantie
Shop nu

Shop alles voor je autovakantie

Bereid je autoreis goed voor. Bekijk ons assortiment voor een fijne trip!
ANWB Reisverzekering
Nu10%korting

ANWB Reisverzekering

Met de doorlopende reisverzekering van de ANWB kun je erop vertrouwen dat alles écht goed geregeld is.