Naar artikel

ANWB Alarmcentrale

Hulp nodig?

Bij pech in het buitenland doen we er, net als in Nederland, alles aan om je  snel weer op weg te helpen. Hulp langs de kant van de weg is in veel landen niet toegestaan. De ANWB Alarmcentrale zorgt dan dat de auto veilig naar een garage wordt vervoerd. Ga je op vakantie met een caravan of een camper? Kijk dan vooraf of je de juiste Wegenwacht Service hebt afgesloten via Mijn ANWB of sluit pechhulp af.

Hulpverlening in het buitenland

ANWB Reiswijzer 

Bekijk op ANWB Reiswijzer of je welkom bent in het vakantieland van je keuze én welke beperkende voorwaarden daar gelden als gevolg van het coronavirus.

Hulp bij pech met je voertuig in het buitenland 
Bij pech in het buitenland doet de ANWB Alarmcentrale, net als in Nederland, er alles aan om je snel weer op wet te helpen.
Personen hulpverlening in het buitenland 
De hulpverlener voor personen van de ANWB Alarmcentrale regelt hulp voor mensen die in het buitenland in de problemen zijn geraakt.

Klantverhalen op reis

Oorontsteking op reis 
Centraal onderwerp van deze case is een oorontsteking. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.
Gebroken been op reis 
Centraal onderwerp van deze case is een gebroken been. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.
Buiklachten op reis 
Centraal onderwerp van deze case zijn buikklachten op reis. Je leest hier wat dit precies inhoudt, hoe de ANWB Alarmcentrale je hierbij kan helpen en welke kosten je reisverzekering vergoedt.

Meer over ANWB Alarmcentrale

Over ANWB Alarmcentrale 

De ANWB Alarmcentrale is sinds 1959 hét aanspreekpunt voor reizende leden van de ANWB. Onderweg in binnen- of buitenland kan je 24/7 rekenen op professionele hulp en ondersteuning.

Andere leden bekeken ook

Pechhulp in het buitenland 

Met Wegenwacht Europa Service krijg je altijd hulp in het Nederlands van onze Alarmcentrale

1e jaarextravoordeel
ANWB Creditcard 

Makkelijk je vakantie boeken en wereldwijd snel en veilig betalen. ANWB Visa Silver Card en ANWB Visa Gold Card. Nu het eerste jaar extra voordeel.

Shop nu
Shop alles voor je autovakantie 

Bereid je autoreis goed voor. Bekijk ons assortiment voor een fijne trip!

ANWB Doorlopende Reisverzekering 

Het hele jaar door goed verzekerd met de ANWB Reisverzekering. 24/7 hulp en 5% korting voor leden.