Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Parkeren

Alles over parkeren in Nederland: van tevoren plannen via de ANWB Routeplanner of onderweg bekijken via de Onderweg app, P+R locaties zoeken, (mobiel) parkeren op straat, gehandicapten parkeerplaatsen en parkeerregels & parkeerboetes.

Handig bij parkeren

Verken parkeermogelijkheden 

Bekijk alvast de parkeermogelijkheden op je bestemming met de routeplanner. Zoek je bestemming op de kaart, vink 'Parkeren' naast de routekaart aan en je ziet direct waar je kunt parkeren en wat de kosten zijn.

Downloadgratis
Parkeren met de Onderweg app 

Met een account voor ANWB Parkeren in de Onderweg app kun je eenvoudig en goedkoop  parkeren. Maar ook: tankstations en laadpalen zoeken (inclusief prijzen), navigeren, checken op files en werkzaamheden en online pech melden. 

Bespaar op parkeren 

Bespaar op parkeren in Nederland. Maak een gratis account aan voor ANWB Parkeren, download de Onderweg app en profiteer van korting op je parkeerkosten. In de app zie je alle  parkeerplekken in je omgeving met actuele prijzen. 

Tickets voor een dagje uit met korting 

Vind hier je tickets voor de leukste dagjes uit van Nederland met ledenvoordeel of korting.

Downloadgratis
ANWB Onderweg app 

Alles voor onderweg in 1 app: brandstofprijzen en laadpalen zoeken, files vermijden, parkeren en pech melden.

Shop nu
Winterhulpjes voor de auto 

Van anti-ijsdeken en ruitenontdooier tot acculader, starthulp en sneeuwkettingen! Is jouw auto al winterklaar?

Je auto verzekeren 

Met een ANWB Autoverzekering ben je altijd verzekerd van de beste hulp bij een botsing of andere autoschade. Zo kun jij zonder zorgen de weg op.