Naar artikel

Reizen van ANWB

Daarom boek je je vakantie bij ANWB

We zijn al 135 jaar onderweg en slepen een flinke rugzak aan ervaring mee. Met ANWB ga je veilig en comfortabel op pad, welke richting je ook inslaat. Bij ons vind je een wereld vol reisinspiratie: in Nederland, Europa en ver daar buiten. Onze reisspecialisten stippelen je vakantie van A tot Z zorgvuldig uit. Van hulp bij het uitzoeken van je ideale bestemming en de beste reisinspiratie tot aan praktische tips en handige reiswijzers. Ook tijdens de reis kun je altijd op ons rekenen. Zo verrassen onze reisleiders je ter plaatse met het lekkerste restaurant of het meest bijzondere uitje. En verloopt de reis onverhoopt niet zoals gepland? Met onze alarmcentrale is de beste hulp altijd dichtbij. Zorgeloos van de vakantie genieten, dat laten we aan jou over!

Reizen met trouwe ledenvoordeel

Van een weekendje weg tot een geheel verzorgde fly-drive. Als ANWB-lid leggen we je tijdens de reis extra in de watten met Trouwe-ledenvoordeel op basis van je kaartkleur

Dit zijn de reistypes van ANWB

Lees hier alles over de verschillende reistypes van de ANWB en bekijk welke het beste bij jou past.

Onze 5 reisgaranties

Met de reisgaranties van ANWB kan je zorgeloos de wereld om je heen ontdekken. We staan altijd voor je klaar.

Groene Ambitie 2025

Met de groene ambitie van de ANWB streven we naar een maximale reisbeleving die minimaal impact heeft op natuur, cultuur en milieu.

Boek je vakantie nu met de zekerheid van de ANWB!

Deze zomer is alles net even anders. Daarom geven we je deze zekerheden als je jouw vakantie boekt bij ANWB.

ANWB Reizen en ANVR, SGR en Calamiteitenfonds

ANWB is aangesloten bij de ANVR, SGR en Calamiteitenfonds. Lees hier meer over welke zekerheden dat geeft bij het boeken van een reis.