Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage
 

Vind je perfecte vakantie

Onbezorgd genieten

Vragen over Ledenreizen van ANWB

We zijn al 135 jaar onderweg en slepen een flinke rugzak aan ervaring mee. Met ANWB ga je veilig en comfortabel op pad, welke richting je ook inslaat. Onze vakanties worden met veel zorg en passie samengesteld. Daarnaast biedt ANWB hulp bij het uitzoeken van je bestemming en de beste reisinspiratie tot aan praktische tips en handige reiswijzers. Ook tijdens de reis kun je altijd op ons rekenen. En verloopt de reis onverhoopt niet zoals gepland? Met de ANWB Alarmcentrale is de beste hulp altijd dichtbij. Zorgeloos van de vakantie genieten, dat laten we aan jou over! Boek je een vakantie bij ANWB dan wordt deze uitgevoerd door Fox Reizen, al jarenlang onze partner voor al onze vakanties. Van verre rondreizen tot de leukste vakanties dichterbij huis.

Alles voor jouw reis

Nieuws en calamiteiten 
Blijf op de hoogte van nieuws en calamiteiten rondom geboekte reizen.
ANWB Reiswijzer 
Tol betalen met je pinpas, kan dat? Zonder milieusticker een stad in, mag dat? Ga goed voorbereid op vakantie met de ANWB Reiswijzer!
ANWB Reisverzekering 

Ga goed verzekerd op reis met de reis- en annuleringsverzekeringen van ANWB.

ANWB zekerheden

Boek je vakantie met de zekerheid van de ANWB 
Ga onbezorgd en met plezier op vakantie! Wij bieden je onze geldteruggarantie wanneer je reis door een negatief reisadvies niet door kan gaan en in geval van nood kun je terecht bij de ANWB Alarmcentrale.
Onze 5 reisgaranties 
Met de reisgaranties van ANWB kan je zorgeloos de wereld om je heen ontdekken. We staan altijd voor je klaar.

Groene Ambitie van ANWB Reizen

Wij streven naar een maximale reisbeleving die minimaal impact heeft op natuur, cultuur en milieu.

Lees meer