ANWB apps

Speciaal voor leden

Onderweg

Onderweg

Verkeer, Parkeren en Tanken

Één app voor al je vragen onderweg: ANWB Onderweg biedt verkeersinformatie, ANWB File Alert, parkeertarieven & parkeergeld betalen, actuele benzineprijzen en de Wegenwacht

 

Wegenwacht

Wegenwacht

Pechmelden, advies en tips

Met de Wegenwacht applicatie van de ANWB kun je snel en gemakkelijk in contact komen met de Wegenwacht. Zowel in binnenland als buitenland weet de Wegenwacht waar je staat.

 

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

Een app boordevol ledenvoordeel

Vind alle ledenvoordelen in één app. Heb je een leuk voordeel gevonden, dan bestel je dit gemakkelijk vanuit de app. Ook heb je voortaan altijd je lidmaatschapspas digitaal bij je. 

 

 

Vakantiehulp

Vakantiehulp

Exclusief en gratis voor ANWB-leden

Met de ANWB Vakantiehulp app vind je grotendeels offline snel antwoord op de meest gestelde vakantievragen. Gebruik 'm voor vertrek én op je bestemming.

 

Creditcard

Creditcard

Eenvoudig inzicht in je uitgaven

Met de gratis ANWB Creditcard app heb je overal inzicht in je uitgaven. Als je een ANWB Creditcard hebt kan je gratis gebruik maken van de ANWB Creditcard app.

 

Meer apps van de ANWB

Veilig rijden

Veilig rijden

Heb je de ANWB Veilig Rijden Autoverzekering afgesloten? Download dan de Veilig Rijden app voor feedback over je rijstijl.

 

Waterkaarten

Waterkaarten

Kaarten en wateralmanak van NL

Met deze officiële ANWB Waterkaarten app heb je altijd de beschikking over alle waterkaarten van Nederland en de Wateralmanak deel 2 (vaargegevens).

 

Webwinkel

Webwinkel

Eenvoudig online shoppen

Bekijk de nieuwste collectie, blader tussen de aanbiedingen en raak geïnspireerd door het lookbook. Met deze gratis app kan je 24 uur per dag, overal waar je bent, shoppen bij de ANWB Webwinkel.

 

Camping

Camping

8.750 geïnspecteerde campings

De ANWB camping app bevat informatie over bijna 9.000 geïnspecteerde campings in 27 Europese landen. Alle campings uit de Benelux zijn gratis. De campings zijn ook offline beschikbaar.

 

Connected Car

Connected Car

Pechmelden, advies en tips

Met de ANWB Connected Car applicatie van de ANWB en de bijbehorende connector in je auto krijg je inzichten als accustatus, storingscodes, brandstofverbruik, locatie en rijgedrag.