Vind je antwoord

Vind je antwoord

Binnen 17.384 gestelde vragen

ANWB Experts

Experts is het vraag en antwoord platform waar ANWB-leden vragen kunnen stellen op het gebied van auto, motoren, kampeermiddelen en juridische info. De vragen worden beantwoord door ANWB Experts. Een Expert is een ANWB-medewerker die op een of meerder onderwerpen expert is in een vakgebied.

Uitgelichte vragen van leden

Is het uitschakelen van flitssignalering voldoende?

Gevraagd op 07 april 2018

In doorreis landen als Duitsland en Frankrijk is het gebruik van flits signalering niet toegestaan. Hoeft alleen deze functie uitgeschakeld te worden of moet het complete abonnement "verkeersinformatie" er af worden gehaald?

Waar vind ik de Euronorm voor mijn auto?

Gevraagd op 01 maart 2017

We willen een dagje naar Antwerpen. Maar ik hoorde dat daar nu ook milieuregels zijn voor bepaalde auto's. Er werd gemeld dat je auto aan een Euronorm moet voldoen. Maar waar vind ik die? En hoe kom ik aan een sticker o.i.d. voor Antwerpen?

Milieusticker Duitsland

Gevraagd op 27 januari 2019

Moet je de Duitse milieusticker elk jaar opnieuw kopen of blijft een eenmaal gekochte sticker geldig?

Extra reisverzekering nodig?

Gevraagd op 11 januari 2019

Hebben wij een extra reisverzekering nodig als we naar Marokko gaan?

Minderjarigen van 16 en 17 jaar zelf reizen/vliegen

Gevraagd op 06 juli 2017

Mijn dochter en haar vriendje 16 en 17 jaar gan met ons mee naar Noorwegen daar zetten wij ze oop het vliegtuig naar Barcelona, naar zijn ouders. Ze vliegen met Vueling. Hebben zijn genoeg aan hun identiteitsbewijs en moeten ze ook nog iets van een brief/toestemming van ons en zzijn ouders hebben?

Over ANWB Experts

Experts is het vraag en antwoord platform waar ANWB-leden vragen kunnen stellen op het gebied van auto, motoren, kampeermiddelen en juridische info. De vragen worden beantwoord door ANWB experts.

Elke bezoeker van anwb.nl kan de vragen en antwoorden bekijken.

ANWB-leden kunnen een vraag stellen op het Expert-platform. Deze mogelijkheid is exclusief voor leden. 

Openstaande vragen worden binnen 5 werkdagen beantwoord.

Een expert is een medewerker van de ANWB die op een of meer onderwerpen expert is in het vakgebied. Een expert kan ook een bezoeker zijn die door zijn bijdragen aan het vraag & antwoord platform de status van een expert heeft gekregen.

Alleen ANWB-leden kunnen een vraag stellen op het Expert-platform. Deze mogelijkheid is exclusief voor leden als onderdeel van het ANWB-lidmaatschap. 

Meer informatie over het ANWB-lidmaatschap

Andere leden bekeken ook