ANWB Energie

ANWB Energie

Goed nieuws! Wij hebben een eigen vergunning gekregen om zelf energie te leveren. Achter de schermen zijn we daarom hard aan het werk om dat mogelijk te maken.

Hou mij op de hoogte

Energie van de ANWB

De groenste energie is de goedkoopste energie

De ANWB verkoopt geen energie, maar levert je tegen inkoopprijs. De prijs van elektriciteit wisselt met het aanbod gedurende de dag. Een soort piek- en daltarief, maar dan per uur. Het mooie: bij veel stroom uit zon of wind ligt het uurtarief het laagst. Wij helpen je op weg naar de laagst mogelijke energierekening door écht duurzame energie te gebruiken en laden.

De belangrijkste voordelen van ANWB Energie

  • Profiteer van elektriciteit en gas tegen de werkelijke inkoopprijs: de ANWB maakt geen winst op jouw energieverbruik
  • Energiecontract met dynamische uurtarieven: gemiddeld voordeliger dan een vast contract
  • Extra besparen door je stroomverbruik en laadsessies af te stemmen op de uren dat elektriciteit het groenst en goedkoopst is
Huishouden met een elektrische auto

Huishouden met een elektrische auto

Laad je elektrische auto wanneer de uurtarieven het laagst liggen. Dan kun je met ANWB Energie alleen al op je laadkosten tot 30% besparen, terwijl je rijdt op écht duurzame stroom.

Gemiddeld huishouden

Gemiddeld huishouden

Ook als je (nog) niet elektrisch rijdt bespaar je jaarlijks met ons dynamische energiecontract. Stem je je verbruik af op de uren dat stroom het groenst en goedkoopst is, profiteer je extra!

Samenwerking

Samenwerking

De ANWB is wederverkoper van EnergyZero. Dit is de energieleverancier. EnergyZero voert de handelsnaam ANWB Energiediensten.

Alles over energie

Alles over energie

We gaan van benzine en gas naar elektriciteit. Lees hier alles over energie, verduurzaming en ontdek hoe jij kunt besparen!

Contact ANWB Energie

Bel 088 - 269 22 66
(ma-vr van 8:30 tot 18:00, za van 10:00 tot 16:00)
Whatsapp 088 - 269 22 22 en krijg binnen 1 dag antwoord.
(ma-vr van 8:30 tot 21:00, za van 10:00 tot 16:00)