Auto huren Rome

Vlieg je naar Rome? Huur dan ter plekke een auto! Zo heb je de volledige vrijheid om tijdens je vakantie alles te zien en te beleven wat Rome te bieden heeft. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. Betrouwbaar en gemakkelijk!

Korting op autohuur Rome voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Rome

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Rome met een huurauto

De Italiaanse stad Rome behoort tot de best bezochte steden ter wereld en dat is niet voor niets! De stad kent vele historische bezienswaardigheden en oude stadsdelen. De Sint-Pietersbasiliek is bijvoorbeeld erg indrukwekkend en het Pantheon is één van de best bewaarde bouwwerken van de oude Romeinen. Maar niet alleen de bezienswaardigheden, ook winkelen en uitgaan kan in Rome heel goed! En vergeet natuurlijk niet de heerlijke Italiaanse keuken…

Waarom autohuur in Rome

Niet alleen Rome zelf, maar ook de omgeving van de stad is zeker de moeite waard! Neem een verfrissende duik in een groot waterpark, of breng een bezoekje aan één van de prachtige steden rondom Rome, zoals Napels, Tivoli of Florence. Huur een auto in Rome en ontdek wat er in de omgeving te doen is!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.