Auto huren Florence

Volgens vele reizigers is het Italiaanse Florence de mooiste stad ter wereld. De stad heeft veel te bieden op het gebied van geschiedenis, kunst, cultuur en mode en biedt voor ieder wat wils. Ook op stedentrip naar Florence? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Florence voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Florence

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Florence met een huurauto

Florence behoort tot de populairste steden voor een stedentrip in Italië, ieder jaar komen er dan ook miljoenen toeristen uit de hele wereld naar de prachtige stad toe. De stad van wereldberoemde kunstenaars als Dante, Boccacio en Leonardo da Vinci is redelijk klein maar heeft ontzettend veel bezienswaardigheden! Je kunt hier ook lekker door de stad slenteren en het is heerlijk vertoeven op één van de vele terrassen!

Waarom autohuur in Florence

Florence heeft door de rijke culturele geschiedenis ontzettend veel bezienswaardigheden en ook in de omgeving van Florence is veel te zien. Combineer je stedentrip bijvoorbeeld met een bezoek aan leuke plaatsjes als Siena, Lucca of Pisa. Met een huurauto kom je overal en ontdek je alle mooie plekjes die de stad én de omgeving te bieden hebben!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.