Auto huren Olbia

Olbia heeft talloze bezienswaardigheden en monumenten die vaak een eeuwenoude geschiedenis hebben. Er valt heel wat te ontdekken! Op vakantie naar Olbia? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Olbia voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Olbia

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Olbia met een huurauto

Olbia is een prachtige stad met hele mooie bezienswaardigheden. De stad kent een interessante geschiedenis, waarvan vele sporen nog steeds te zien zijn. Denk aan de Punische muur, of het Romeinse aquaduct, één van de best bewaarde Romeinse constructies van Sardinië. Maar niet alleen de stad zelf, ook de omgeving (de Costa Smeralda) is adembenemend mooi en ideaal voor een uitstapje naar de kust of één van de kleine eilandjes.

Waarom autohuur in Olbia

Olbia is prachtig en heeft veel te bieden voor toeristen, maar een bezoekje aan de omgeving mag ook zeker niet ontbreken! Zorg dat je alles van de prachtige omgeving ziet en huur gemakkelijk je huurauto in Olbia!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.