Auto huren Bologna

Bologna is een grote universiteitsstad in het noorden van Italië met een prachtig middeleeuws centrum. De stad heeft mooie gebouwen, heerlijk eten en een indrukwekkende natuurlijke omgeving! Ga je ook op vakantie naar deze heerlijke Italiaanse stad? Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bologna voor ANWB-leden

ANWB-leden profiteren met hun lidmaatschapsnummer van €10,- korting wanneer je kiest voor het Sunny Cars Premium- of Express Service

Zoek een huurauto in Bologna

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent verzekerd van de beste verhuurders en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos huren!

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur, die deelneemt aan de  de Stichting Garantiefonds Reisgelden. Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veilig worden gesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed. 

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Tip: ontdek Bologna met een huurauto

Niet alleen in Pisa vindt je een scheve toren, Bologna heeft er zelfs twee! Ze zijn gemaakt van baksteen en vormen samen het boegbeeld van Bologna. Een stad met zo’n uitgebreide geschiedenis als Bologna biedt natuurlijk vele bezienswaardigheden die je niet mag missen. Ook kun je hier heerlijk ronddwalen in de romantische smalle straatjes en daarna uitrusten op één van de gezellige terrasjes. Ook staat de stad natuurlijk bekend om de rijke keuken en de beste pasta’s. De stad wordt niet voor niets La Grasse (de Dikke) genoemd!

Waarom autohuur in Bologna

Niet alleen Bologna zelf, maar ook de omgeving heeft veel te bieden. In de omgeving vind je namelijk mooie plaatsen als Parma, Ferrara en Ravenna. Deze plaatsen zijn dan ook perfect voor een leuk dagtripje! Boek een huurauto in Bologna en geniet van deze heerlijke Italiaanse stad én omgeving!

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Italië

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.