Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Antalya

Voor een strand- en cultuurvakantie

Door een auto te huren in Antalya combineer je een zorgeloze strandvakantie met de vrijheid om mooie plekken in en rond de stad te zien. Antalya is een geliefde badplaats in Turkije, gelegen aan de Turkse Rivièra, waar klassiek en modern samenkomen. Naast een levendige boulevard is er namelijk een prachtig historisch centrum. Met een huurauto bezoek je ook bijzondere plekken buiten Antalya. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Antalya voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Antalya

Antalya

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Antalya

Een auto huren in Antalya doe je bij aankomst op de luchthaven. Dit is een snelle manier om in de stad te komen. Voor je het weet, ontspan je op het strand van Konyaalti, wat volgens velen het mooiste strand van Antalya is.

Met de huurauto trek je er eenvoudig op uit. Kaleiçi is het historisch deel van Antalya, dat ooit in bezit was van de Romeinen, Byzantijnen en Ottomanen. Het stadsdeel is gebouwd om de Romeinse haven heen. De belangrijkste toegangspoort naar Kaleiçi is de Hadrianuspoort. Deze uit drie delen bestaande triomfboog werd gebouwd ter ere van de Romeinse keizer Hadrianus, die in 130 na Christus Antalya bezocht. De belangrijkste moskee in Antalya is de Yivli Minare Moskee, tevens het symbool van de stad. Het oudste monument in Antalya is de toren Hıdırlık Kulesi, waarvan de oorsprong en functie onduidelijk zijn. De binnenzijde is versierd met mooie fresco’s.

Net buiten de stad bezoek je de spectaculaire watervallen van Düden. Wil je er verder op uit trekken met de huurauto, bezoek dan ook het amfitheater van Pinara, vlak bij de badplaats Fethiye, op zo’n drie uur rijden.

Dalyan is bekend om het strand İztuzu, waar de bedreigde karetschildpad zijn nestplaats heeft, en de stadsmuren en rotsgraven van de oude Karische stad Kaunos. De stad ligt op vier uur rijden van Antalya.