Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Nice airport

Een auto huren op Nice airport is het begin van een rondreis langs de Franse Rivièra. Nice zelf is een mondaine badplaats met een levendige boulevard om te zien en gezien te worden. Buiten de stad geeft een huurauto je de vrijheid om de Zuid-Franse kust en het achterland te verkennen tijdens een reis met warme temperaturen en heerlijk eten. Een auto huren op Nice airport kan goedkoop met de aantrekkelijke tarieven van de ANWB. Bij aankomst huur je als hoofdbestuurder met een creditcard gemakkelijk een comfortabele auto.

Korting op autohuur Nice airport voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Nice airport

Nice airport

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto in Nice en omgeving

Een auto huren op het vliegveld van Nice is een snelle manier om direct naar een hotel te reizen, zowel in de stad als daarbuiten. Het centrum bereik je vanaf het vliegveld in een kwartier.

Nice is de meest toeristische stad aan de Côte d’Azur. Een stad om te flaneren en dan vooral langs de Promenade des Anglais, vol monumentale gebouwen, restaurants en winkels. Van alle musea in de stad is met name het Matisse Museum geliefd vanwege de omvangrijke collectie kunstwerken van deze befaamde Franse schilder. Ook andere jetsetplaatsen aan de Zuid-Franse kust zijn vanuit Nice goed bereikbaar met de huurauto. Cannes en dwergstaat Monaco liggen op een half uur rijden.

Een auto huren op het vliegveld van Nice is verder een goed uitgangspunt voor een natuurvakantie. Zuid-Frankrijk herbergt een aantal schitterende natuurgebieden. Ten oosten van Marseille liggen de zogeheten Calanques: azuurblauwe kreken die worden omringd door steile kalkstenen rotswanden. Bijzonder is ook de Camargue. Dit gebied bestaat uit lagunes, zoutvlakten en duingebieden en staat bekend om de gelijknamige wilde paarden en flamingo’s.

Met de huurauto maak je vanaf Nice airport moeiteloos een rondreis door de romantische streek Provence, met zijn geurende lavendelvelden. In twee uur bereik je de grootste kloof van Europa, de Gorges du Verdon.