Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren Bordeaux Luchthaven

Voor een rondreis in Zuidwest-Frankrijk

Bordeaux is beroemd om zijn uitstekende wijn, prachtige pleinen en andere historische bezienswaardigheden. Door een auto te huren op Bordeaux Luchthaven neem je een kijkje in de stad en daarbuiten. Nouvelle-Aquitaine is rijk aan natuurschoon en culturele hoogtepunten. Hier ontdek je de grootste duin van Europa en de ruige bergen van de Pyreneeën. Met de huurauto reis je eenvoudig af naar Frans-Baskenland, aan de grens met Spanje. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Bordeaux Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Bordeaux Luchthaven

Bordeaux Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Nouvelle-Aquitaine

Een auto huren op Bordeaux Luchthaven is de start van een rondreis door de regio Nouvelle-Aquitaine. De stad Bordeaux ligt op een half uur rijden van de luchthaven.

Het historisch centrum ligt aan de rivier Garonne en staat aangemerkt als Unesco Werelderfgoed. Het Place des Quinconces is het grootste plein van Frankrijk en een van de grootste van Europa, met een oppervlakte van zo’n vijftig voetbalvelden. Een ander herkenbaar plein is Place de la Bourse. Ook de romaans-gotische kathedraal, de naastgelegen Tour Pey-Berland en het 18de-eeuwse Grand Théâtre zijn populaire bezienswaardigheden.

In de omgeving van Bordeaux liggen bijzondere attracties die je met de huurauto gemakkelijk kunt bezoeken. De duin van Pilat ligt op een uur rijden. Met zijn afmetingen van 117 meter hoog, 500 meter breed en 2,7 kilometer lang is dit de grootste duin van Europa. Ten noorden van Bordeaux bezoek je de fraaie badplaats Royan en de fraaie grotwoningen die zijn uitgehouwen in de kalkkliffen van Meschers-sur-Gironde.

Reis je met de huurauto richting het zuiden, dan kom je door de uitgestrekte bosgebieden van Landes de Gascogne en eindig je in het ongerepte berglandschap van de Franse Pyreneeën. Cultureel erfgoed kom je tegen in authentieke Baskische dorpen en een mooie stad als Bayonne, op zo’n twee uur rijden van Bordeaux.