Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren op Marseille Luchthaven

Voor een rondreis aan de Côte d’Azur

Marseille, na Parijs de tweede stad van Frankrijk, is een mooi startpunt voor een rondreis langs de Côte d’Azur. Door een auto te huren op Marseille airport bezoek je eenvoudig alle hoogtepunten van deze Zuid-Franse stad en maak je een tour door het romantische landschap van de Provence met zijn geurende lavendelvelden. Onderweg passeer je authentieke Franse dorpen en geniet je van de ontspannen plattelandssfeer. Bij de ANWB regel je een huurauto tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Marseille Luchthaven voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto op Marseille Luchthaven

Marseille Luchthaven

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in Zuid-Frankrijk

Door een auto te huren op Marseille Luchthaven heb je de vrijheid om mooie plekken in Zuid-Frankrijk te zien. Marseille zelf kenmerkt zich door zijn schitterende jachthaven, Le Vieux Port. Hier bewonder je twee goed bewaarde 17de-eeuwse forten. Verder wordt de haven vooral gebruikt door jachten en vissersboten. Vanaf de 19de-eeuwse Notre Dame met romaanse en Byzantijnse invloeden kijk je uit over de stad. Het vergulde Mariabeeld op een van de torens is niet te missen. In het 19de-eeuwse Palais Longchamp bezoek je het museum der schone kunsten. Het gebouw zelf mag er ook wezen, met sierlijke fontein en aangrenzende tuin.

Marseille wordt omgeven door prachtige natuurgebieden die je met de huurauto kunt bezoeken. Typerend zijn de Calanques op een half uur rijden ten zuiden van de stad. Dit zijn azuurblauwe kreken die worden omringd door steile kalkstenen rotswanden. Op een uur rijden van Marseille ligt het natuurgebied van Camargue, beroemd om zijn gelijknamige wilde paarden. Dit waterrijke gebied bestaat uit meren, zoutvlakten, lagunes, duinen en bossen. In het moerasgebied leven naast de Camarguepaarden ook flamingo’s en tal van andere vogelsoorten.

Door een auto te huren in Marseille op de luchthaven ontdek je ook de culturele kant van Zuid-Frankrijk. Op twee uur rijden van Marseille wachten enkele mooie steden aan de Franse Rivièra: Saint-Tropez, Cannes en Nice.