Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in België

Voor een rondreis dicht bij huis

België is favoriet voor een vakantie vlak bij huis. Een auto huren in België is ideaal wanneer je per trein naar Brussel of Antwerpen afreist. Met de huurauto heb je vervolgens de vrijheid om in deze steden rond te kijken en te genieten van de afwisselende Belgische natuur. Maak met de huurauto een tocht door de Ardennen en kom alles te weten over de indrukwekkende oorlogsgeschiedenis van België. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven. Een auto huren in België zonder creditcard is niet mogelijk. Deze dient voor de verhuurder als waarborg.

Korting op autohuur België voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in België

België

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in België

Een auto huren in België doe je bijvoorbeeld in grote steden als Brussel en Antwerpen. Een bezoek aan deze steden is een mooi startpunt voor een autorondreis in België.

In Brussel bewonder je gouden gildehuizen en andere middeleeuwse gebouwen aan de Grote Markt, maak je een foto met Manneken Pis en bij het Atomium. Shoppen doe je op een van de rommelmarkten en op een terras geniet je van Belgisch speciaalbier. Op een half uur ten zuiden van de stad zoek je de rust op in het Zoniënwoud met zijn oude beukenbossen, terwijl je in Waterloo alles te weten komt over de veldslag waarbij Napoleon werd verslagen.

Door een auto te huren in Antwerpen ontdek je naast deze bruisende stad ook andere mooie plaatsen in Vlaanderen. Maar eerst geniet je in de fraaie binnenstad van Vlaamse frites aan de Grote Markt en maak je een wandeling door de 16de-eeuwse Vlaeykensgang. Kunstliefhebbers bezoeken het Rubenshuis, dat gewijd is aan de bekende Antwerpse schilder Peter Paul Rubens.

Het prachtige natuurgebied van de Kempen ligt op een uur van Antwerpen. Zomers is het de warmste plek van Vlaanderen, ’s winters zijn de Limburgse Kempen het koudste gebied van de deelstaat. En omdat de afstanden in België niet heel groot zijn, kun je bezoeken aan Antwerpen en Brussel ook combineren.