Naar de inhoudLogo van de ANWBANWB Homepage

Auto huren in Antwerpen

Voor een bourgondische stedentrip

Antwerpen is een bruisende bestemming voor een stedentrip dicht bij huis. Door een auto te huren in Antwerpen heb je de vrijheid om deze gezellige stad met zijn talrijke monumenten te verkennen en neem je eenvoudig een kijkje op andere plekken in Vlaanderen. In Antwerpen geniet je van de levendige sfeer op de Grote Markt en bewonder je de imposante gildehuizen. Met de huurauto zoek je daarna de rust op in de Kempen of ga je uitwaaien aan de Vlaamse kust. Via de ANWB regel je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Antwerpen voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

 

Zoek een huurauto in Antwerpen

10,- korting voor leden

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je op je buitenlandse vakantiebestemming een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 1 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 1 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Met de huurauto op pad in en rond Antwerpen

Een auto huren in Antwerpen doe je bij aankomst op de luchthaven of het centraal treinstation. De Grote Markt vormt het hart van de stad met de niet te missen Brabofontein, het imposante stadhuis in renaissancestijl en de monumentale gildehuizen. Verder zijn er veel terrassen waar je geniet van speciaalbier en Vlaamse frites.

Een van de meest gezichtsbepalende gebouwen in het straatbeeld van Antwerpen is de gotische kathedraal, die opvalt omdat de zuidertoren lager is dan de noordelijke toren. Langs de Cogels-Osylei bewonder je statige panden uit de belle époque. Een mooie wijk in Antwerpen is de 16de-eeuwse Vlaeykensgang, die de Pelgrimstraat, Hoogstraat en Oude Koornmarkt met elkaar verbindt en zo een van de meest authentieke gebieden van de stad vormt. Kunstliefhebbers bezoeken het Rubenshuis, dat gewijd is aan de bekende Antwerpse schilder Peter Paul Rubens. Shoppen doe je in de Modewijk, want Antwerpen heeft een goede reputatie als het gaat om haute couture.

In de omgeving van Antwerpen is ook genoeg te zien. Met de huurauto reis je in een uur naar het fraaie natuurgebied van de Kempen, met onder meer de Kalmthoutse Heide, Lommelse Sahara en het Turnhouts Vennengebied. Ook de Vlaamse kust is in een uur bereikbaar. Een auto huren in Antwerpen doe je bij aankomst op de luchthaven of het centraal treinstation. De Grote Markt vormt het hart van de stad met de niet te missen Brabofontein, het imposante stadhuis in renaissancestijl en de monumentale gildehuizen. Verder zijn er veel terrassen waar je geniet van speciaalbier en Vlaamse frites.