Auto huren Lissabon

Lissabon is de hoofdstad en de grootste stad van Portugal en is het hele jaar door een fijne bestemming. Lissabon heeft een mediterraan klimaat met warme droge zomers en zachte winters. Het is een ideale uitvalsbasis om met een huurauto dagtrips te maken in de omgeving. In een straal van 50 kilometer is een keur aan bezienswaardigheden te vinden. Van vissersdorpjes en mondaine badplaatsen, tot sprookjesachtige paleizen, kastelen en weelderige tuinen. Door een auto te huren in Lissabon kan je de stad en omgeving eenvoudig verkennen. Via ANWB regel je bij Sunny Cars je autohuur tegen aantrekkelijke tarieven.

Korting op autohuur Lissabon voor ANWB-leden

Naast de all-in formule van Sunny Cars profiteer je als ANWB-lid van €10,- korting op je boeking wanneer je kiest voor de fastlane en/of een jonge huurauto.

Zoek een huurauto in Lissabon

Veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos een auto huren via de ANWB

Bij de ANWB boek je een huurauto via onze partner Sunny Cars met de unieke all-inclusive huurformule. Je bent van A tot Z verzekerd en er zijn géén verborgen kosten. Kortom: veilig, vertrouwd en 100% zorgeloos!

Annuleer tot 4 uur van tevoren met de Flexservice

Een reservering wijzigen is bij Sunny Cars altijd gratis. Wil je nog iets meer zekerheid? Dat kan!  Met de unieke Flexservice kun je je huurauto tot 4 uur voor huuraanvang nog annuleren. Ideaal. Veranderen je reisplannen ineens? Dan hoef je je nergens zorgen om te maken. Dát is pas zorgeloos een auto huren.

Sunny Cars heeft als enige het SGR-keurmerk

Sunny Cars is de enige aanbieder van autohuur die deelneemt aan de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee worden vooruitbetaalde reisgelden bij eventuele financiële problemen of faillissement van de organisatie veiliggesteld. De geboekte autohuur wordt in dat geval door SGR vergoed.

Let op: de hoofdbestuurder moet altijd in het bezit zijn van een creditcard. Dit is voor de waarborg die ter plekke afgegeven wordt.

Ontdek cultuur en meer met een huurauto

Er is genoeg te zien in Lissabon. Vanuit het Castelo de São Jorge heb je een prachtig uitzicht over de stad. Aan de ene kant kijk je over de rivier de Taag en aan de andere kant zie je bijna de hele stad. Na het kasteel kun je mooi doorlopen naar de wijk Alfama. Het oudste gedeelte van Lissabon is prachtig. Heel veel steil kronkelende straatjes en smalle steegjes voeren je langs prachtige oude gebouwen. Er zijn talloze fadobarretjes te vinden. In de wijk Belém heb je diverse bezienswaardigheden dichtbij elkaar zoals het Hiëronomietenklooster, de Toren van Belém en je kan hier lekker lunchen met de befaamde 'Pasteís de Belém'.

Omgeving Lissabon

Een auto huren in Lissabon is een geweldige manier om de omgeving van de hoofdstad te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld het Palácio Nacional de Queluz 15 kilometer ten noordwesten van Lissabon. Een in rococostijl opgebouwd paleis wat gedeeltelijk opengesteld is voor publiek. De aangrenzende tuinen zijn bekend als het ‘Versailles van Portugal'. Of rijdt door naar Sintra, een stadje met prachtige paleizen en buitenverblijven. Ook een dagje naar het strand is goed te doen met een huurauto. In Cascais zijn leuke strandjes te vinden.

Iets anders doen?

Wie het nachtleven van Lissabon wil ontdekken kan zijn hart ophalen. In de kleine straatjes zitten talloze bars, restaurants en hier en daar een club. Bij lekker weer (en dat gebeurt veel) vind het nachtleven zich ook op straat plaats. Een bekend uitgaansgebied is de Docas, aan de rivier de Taag. Hier vind je veel trendy bars en restaurants, ook zijn er een aantal clubs te vinden in deze buurt.

Waarom een auto huren in Lissabon?

Genieten en zoveel mogelijk zien? Met een huurauto heb je pas écht vakantie! Een auto huren in Lissabon is helemaal all-inclusive dankzij onze partner Sunny Cars. Géén extra toeslagen, geen verrassingen en alle verzekeringen zijn inclusief.

Populaire bestemmingen voor een huurauto in Portugal

Mocht je als ANWB-lid na een bezoek aan deze pagina op hetzelfde apparaat naar Sunny Cars gaan, dan is de kans groot dat het systeem bij Sunny Cars je herkent als ANWB-lid zodat daar ook het ANWB-ledenvoordeel wordt berekend. 

ANWB hanteert een zorgvuldig selectieproces van partners, waarbij aansluiting bij ANVR en SGR een belangrijk criterium is, maar geen vereiste. ANWB adviseert je om voorafgaand aan het boeken bij de partner na te gaan welke voorwaarden van toepassing zijn op jouw overeenkomst.